castell de la comanda

Una tradició secular, un clima únic –el mediterrani– una terra carregada de història i la justa proporció entre les varietats autòctones: Xarel·lo, Macabeu i Parellada, són el secret d’aquest cava. Un producte excepcional de la comarca del Penedès.

cava Flama Or Brut Nature

FITXA DE TAST

Marca: FLAMA D’OR
Celler: Castell d’Or

D.O.: CAVA
Tipus: BRUT NATURE
Raïm: XAREL·LO – MACABEU – PARELLADA
Ampolla: Cava verda de 75 cl.
Alcohol: 11’5% vol.

EXAMEN VISUAL
Groc molt pàl∙lid, amb tonalitats verdoses, bon despreniment de bombolles fines i persistents, lentes en la seva evolució.

EXAMEN OLFACTIU
Net, franc i afruitat, amb marcats trets de fruita madura i suaus matisos torrats.

EXAMEN GUSTATIU
Bona estructura a la boca, sabors molt homogenis recordant les varietats del copatge. Adequada presència de carbònic en boca, equilibrat en acidesa i sucres. Final suau i llarg. Via retronasal molt neta.

IMPRESSIÓ FINAL
Agradable a l’atac, amb el carbònic excel∙lentment combinat, i post gust llarg i persistent amb predomini de fruita madura.

Criança: Segona fermentació en ampolla, criança mínima de 18 mesos en les nostres caves de Sant Sadurní d’Anoia.

Gastronomia: Per la seva estructura i criança és ideal com aperitiu a qualsevol hora, també acompanya perfectament tota mena de peixos, mariscos, carns blanques i vermelles, plats amb salses, etc. Òptim per acompanyar tot un àpat.

Temperatura ideal: 6 – 8º C

PACKAGING
Caixes: 6 unit.    Pes: 10 kg.    Palet: 80 x 120 x 177,5 cm.    Palet: 95 caixes 6 ampolles – 5 C.    Pes palet: 950 kg.