castell de la comanda

Una tradició secular, un clima únic –el mediterrani– una terra carregada de història i la justa proporció entre les varietats autòctones: Xarel·lo, Macabeu i Parellada, són el secret d’aquest cava. Un producte excepcional de la comarca del Penedès.

Flama Or Imperial

FITXA DE TAST

Marca: FLAMA D’OR
Celler: Castell d’Or

D.O.: CAVA
Tipus: BRUT IMPERIAL
Raïm: XAREL·LO – MACABEU – PARELLADA – XARDONNAY
Ampolla: Especial de 75 cl.
Alcohol: 11’5% vol.

EXAMEN VISUAL
S’observa un color groc pàl·lid, amb tonalitats verdoses i reflexos daurats. Amb un bon despreniment de bombolles molt fines i continuades que pugen lentament fins a formar un rosari perfecte.

EXAMEN OLFACTIU
Es presenta fi al nas, fresc i afruitat, que combinat amb notes de llarga criança en ampolla fan un cava ric i complex en aromes.

EXAMEN GUSTATIU
En boca té una bona estructura, amb sabors homogenis que recorden a les varietats de raïm juntament amb les notes complexes de la criança. La presència del fi carbònic que posseeix ens fa una boca espectacular en aromes. És un cava fresc, amb una acidesa notable. El final de boca és llarg, suau i persistent. El seu retronasal és net, complex i equilibrat.

IMPRESSIÓ FINAL
Cava molt fi i elegant, amb un carbònic excel·lentment combinat, que dóna un postgust llarg i persistent amb combinació de fruita i criança.

Criança: Segona fermentació en ampolla, criança mínima de 22 mesos en les nostres caves.

Gastronomia: Per la seva estructura i criança és ideal com aperitiu a qualsevol hora, també acompanya perfectament tota mena de peixos, mariscos, carns blanques i vermelles, plats amb
salses, etc. Òptim per acompanyar qualsevol plat.

Temperatura ideal: 6 – 8º C

PACKAGING
Caixes: 6 unit.    Pes: 10 kg.    Palet: 80 x 120 x 177,5 cm.    Palet: 95 caixes 6 ampolles – 5 C.    Pes palet: 950 kg.