SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

00.00

LLISTA DE COMANDA

Skip to Content

https://credit24.net.ua/
Castell d’Or

Vinyes d’experiència
Visita’ns

L’escriptor Àngel Guimerà va denominar Catedral del Vi al celler cooperatiu de l’Espluga de Francolí. Aviat aquesta denominació va servir per anomenar aquells cellers construïts a principis del segle XX de la mà de Cèsar Martinell, deixeble d’Antoni Gaudí, i de Lluís Domenech i Montaner i el seu fill Pere Domènech Roura. Castell d’Or compta amb tres cooperatives modernistes: la de l’Espluga de Francolí, Barbera de la Conca i Vila-rodona.

Conèixer aquests espais que parlen de la nostra història i la nostra cultura és ampliar l’experiència del vi, viure-la amb tots els sentits, descobrir els colors de la vinya, sentir els orígens i la tradició. Visitar els nostres cellers i descobrir el bressol de la vinya deixant-se emportar pels colors, les formes i l’experiència d’apropar-se al món del vi.

Si vols conèixer una mica més sobre el modernisme i com es va aplicar en l’agroindústria vinícola, visita les cooperatives de l’Espluga de Francolí, Barberà de la Conca o Vila-rodona, unes autèntiques obres d’art. A més, la seva ubicació és perfecta, ja que estan situades en la Ruta del Cister, pròximes als monestirs de Poblet i Santes Creus.

castell dor vinyes primavera

Taller fotogràfic

Apropa’t a la natura i als secrets de la vinya des de la fotografia. Data 15 de maig a les 9:30

De la ma de Ferran Aguilar, membre de AFPE compta amb una experiència de quinze anys com a professor de fotografia.

Millorar la tècnica, explorar la creativitat i descobrir les moltes oportunitats fotogràfiques que el paisatge agrícola ens brinda.

Guanyador d’un centenar de premis nacionals entre els què destaca LUX OR, PLATA I BRONZE en la categoria de natura.

Apunta't-hi

Data 15 de maig a les 9:30. Places limitades

La vida a la vinya

ferran aguilar

castelldor logo daurat

Contacta amb Castell d’Or, pregunta’ns el que necessitis o envia’ns una petició de reserva.

Visita’ns >

to-topto-top