Raïms acabats de collir
PRODUCTES
d'ALTA QUALITAT

CELLERS COOPERATIUS

Els vins i caves de Castell d'Or són fruit de la feina ben feta de les cooperatives que integren el grup. La finalitat màxima de Castell d'Or és garantir un producte d'alta qualitat i assegurar unes millors rendes als socis de la cooperativa, és a dir, als viticultors i a les seves famílies.

Gràcies a la unió i al treball conjunt, Castell d'Or i les cooperatives membres compten amb unes instal·lacions punteres, uns serveis tècnics molt acurats tant a la vinya com als cellers, s'aposta per la innovació i una gran xarxa de distribució i comercialització dels productes arreu del món.

El celler de Vila-rodona
CELLERS
MODERNISTES

LES CATEDRALS DEL VI

L'escriptor Àngel Guimerà va denominar Catedral del Vi al celler cooperatiu de l'Espluga de Francolí. Aviat aquesta denominació va servir per anomenar aquells cellers construïts a principis del segle XX de la mà de Cèsar Martinell, deixeble d'Antoni Gaudí, i de Lluís Domenech i Montaner i el seu fill Pere Domènech Roura.

Castell d'Or compta amb tres cooperatives modernistes: la de l'Espluga de Francolí, Barbera de la Conca i Vila-rodona.

L'interior d'una de les nostres agrobotigues
XARXA
d'AGROBOTIGUES

Si vols gaudir dels vins, caves i oli d'oliva de Castell d'Or visita la nostra xarxa d'agrobotigues. Un tracte pròxim, els millors consells i els productes artesanals de proximitat són la nostra millor garantia.

Cellers cooperatius del grup Castell d'Or: Barberà de la Conca, Bellvei del Penedès, l'Arboç, l'Espluga de Francolí, la Nou de Gaià, Solivella, Vila-rodona, Vimbodí i Vinaixa.

DIVERSITAT de
PAISATGES
De la unió del coneixement i l'experiència de nou cooperatives de diferents Denominacions d'Origen de Catalunya i gràcies a la gran tasca que desenvolupen els seus viticultors, tècnics i enòlegs, a Castell d'Or s'elabora vins, caves i olis d'oliva que ha obtingut grans reconeixements arreu del món.

A més dels nostres productes d'alta qualitat; els cellers modernises, l'empenta cooperativista, la diversitat de paisatges i la xarxa d'agrobotigues són altres trets de Castell d'Or i que ens encantaria que descobrissis.

Prev
Next
CASTELL D'OR SL - Mare Ràfols, 3 1r 4a
08720  Vilafranca del Penedès (Barcelona) Spain
Tel. (+34)938905385 Fax (+34)938905446 castelldor@castelldor.com

Novetats de Castell d'Or

Premis internacionals per vins i caves de Castell d’Or

Han estat guardonats en el Berlin Wine Trophy, el Gilbert & Gaillard o Mundus Vini

Més premis internacionals!En aquestes darreres setmanes, diferent vins i caves de Castell d’Or han obtingut rconeguts premis en certàmens i publicacions internacionals. En total han estat quatre els vins premiats en el Berlin Wine Trophy, a la guia Gilbert & Gaillard i al Mundus Vini.

Concretament, el cava Cossetània Brut ha merescut la Medalla d’Or al Berlin Wine Trophy, el concurs internacional més gran d’Alemanya, patrocinat per la Organització Internacional de la Vinya i el Vi (OIV) on 150 jutges escollen, entre més de 10.000 mostres, els vins guardonats.

En el concurs internacional organitzat per la prestigiosa guia francesa de xampanys i escumosos, Guilbert & Gaillard, el cava Flama d’Or Brut Imperial ha obtingut una Medalla d’Or.

Per acabar, el concurs Mundus Vini que se celebra a Alemanya, ha lliurat dues medalles de plata, una pel vi negre jove Flama d’Or i l’altra pel Cava Cossetània Brut Reserva. Es tracta d’un dels concursos més prestigiosos del món, on 180 professionals tasten més de 6000 vins de tot el món.

Aquestes quatre mencions assolides pel grup Castell d’Or posen de manifest la gran tasca que s’està fent a l’empresa per consolidar-se als principals mercats i, alhora, oferir productes d’alta qualitat d’acord a les tendències actuals del mercat.

Castell d'Or elabora i comercialitza caves, vins, i oli d’oliva de diferents denominacions d'origen de Catalunya repartides en 9 cellers. Castell d’Or és present a 36 països d'Europa, Amèrica i Àsia.