Raïms acabats de collir
PRODUCTES
d'ALTA QUALITAT

CELLERS COOPERATIUS

Els vins i caves de Castell d'Or són fruit de la feina ben feta de les cooperatives que integren el grup. La finalitat màxima de Castell d'Or és garantir un producte d'alta qualitat i assegurar unes millors rendes als socis de la cooperativa, és a dir, als viticultors i a les seves famílies.

Gràcies a la unió i al treball conjunt, Castell d'Or i les cooperatives membres compten amb unes instal·lacions punteres, uns serveis tècnics molt acurats tant a la vinya com als cellers, s'aposta per la innovació i una gran xarxa de distribució i comercialització dels productes arreu del món.

El celler de Vila-rodona
CELLERS
MODERNISTES

LES CATEDRALS DEL VI

L'escriptor Àngel Guimerà va denominar Catedral del Vi al celler cooperatiu de l'Espluga de Francolí. Aviat aquesta denominació va servir per anomenar aquells cellers construïts a principis del segle XX de la mà de Cèsar Martinell, deixeble d'Antoni Gaudí, i de Lluís Domenech i Montaner i el seu fill Pere Domènech Roura.

Castell d'Or compta amb tres cooperatives modernistes: la de l'Espluga de Francolí, Barbera de la Conca i Vila-rodona.

L'interior d'una de les nostres agrobotigues
XARXA
d'AGROBOTIGUES

Si vols gaudir dels vins, caves i oli d'oliva de Castell d'Or visita la nostra xarxa d'agrobotigues. Un tracte pròxim, els millors consells i els productes artesanals de proximitat són la nostra millor garantia.

Cellers cooperatius del grup Castell d'Or: Barberà de la Conca, Bellvei del Penedès, l'Arboç, l'Espluga de Francolí, la Nou de Gaià, Solivella, Vila-rodona, Vimbodí i Vinaixa.

DIVERSITAT de
PAISATGES
De la unió del coneixement i l'experiència de nou cooperatives de diferents Denominacions d'Origen de Catalunya i gràcies a la gran tasca que desenvolupen els seus viticultors, tècnics i enòlegs, a Castell d'Or s'elabora vins, caves i olis d'oliva que ha obtingut grans reconeixements arreu del món.

A més dels nostres productes d'alta qualitat; els cellers modernises, l'empenta cooperativista, la diversitat de paisatges i la xarxa d'agrobotigues són altres trets de Castell d'Or i que ens encantaria que descobrissis.

Prev
Next
CASTELL D'OR SL - Mare Ràfols, 3 1r 4a
08720  Vilafranca del Penedès (Barcelona) Spain
Tel. (+34)938905385 Fax (+34)938905446 castelldor@castelldor.com

Novetats de Castell d'Or

El cava Cossetània Brut, millor escumós jove de Catalunya!

d’esquerra a dreta: Xavier Mañé, departament comercial; Josep Ventosa, director gerent i Josep Lluís Grogués, president.

d’esquerra a dreta: Xavier Mañé, departament comercial; Josep Ventosa, director gerent i Josep Lluís Grogués, president.

La nit de divendres, 7 d’octubre, va ser magnífica per Castell d’Or. A Vilafranca, amb l’acte d’entrega dels Premis Vinari, tres dels seus caves de la gamma Cossetània van rebre guardons. Per una banda, el cava Cossetània Brut de Castell d’Or va obtenir un Premi Vinari d’Or en la categoria d’escumosos joves, situant-se com a millor cava de Catalunya d’aquesta classe. I dues anyades del Cossetània Gran Reserva van rebre també dos premis: l’anyada 2011 va rebre el Premi Vinari de Plata Escumosos Gran Reserva, i l’anyada 2007, el Vinari de Plata Escumosos Antigues Reserves.

Als Premis Vinari s’hi ha presentat un total de 850 vins i escumosos, només 200 dels quals van arribar a la final. D’aquests 200 finalistes, s’han donat premis en 12 categories diferents: vins blancs, rosats, negres amb i sense bòta, i escumosos amb diferents mesos de criança.

No cal dir que estem molt i molt contents! Gràcies per continuar apostant per Castell d'Or!