Raïms acabats de collir
PRODUCTES
d'ALTA QUALITAT

CELLERS COOPERATIUS

Els vins i caves de Castell d'Or són fruit de la feina ben feta de les cooperatives que integren el grup. La finalitat màxima de Castell d'Or és garantir un producte d'alta qualitat i assegurar unes millors rendes als socis de la cooperativa, és a dir, als viticultors i a les seves famílies.

Gràcies a la unió i al treball conjunt, Castell d'Or i les cooperatives membres compten amb unes instal·lacions punteres, uns serveis tècnics molt acurats tant a la vinya com als cellers, s'aposta per la innovació i una gran xarxa de distribució i comercialització dels productes arreu del món.

El celler de Vila-rodona
CELLERS
MODERNISTES

LES CATEDRALS DEL VI

L'escriptor Àngel Guimerà va denominar Catedral del Vi al celler cooperatiu de l'Espluga de Francolí. Aviat aquesta denominació va servir per anomenar aquells cellers construïts a principis del segle XX de la mà de Cèsar Martinell, deixeble d'Antoni Gaudí, i de Lluís Domenech i Montaner i el seu fill Pere Domènech Roura.

Castell d'Or compta amb tres cooperatives modernistes: la de l'Espluga de Francolí, Barbera de la Conca i Vila-rodona.

L'interior d'una de les nostres agrobotigues
XARXA
d'AGROBOTIGUES

Si vols gaudir dels vins, caves i oli d'oliva de Castell d'Or visita la nostra xarxa d'agrobotigues. Un tracte pròxim, els millors consells i els productes artesanals de proximitat són la nostra millor garantia.

Cellers cooperatius del grup Castell d'Or: Barberà de la Conca, Bellvei del Penedès, l'Arboç, l'Espluga de Francolí, la Nou de Gaià, Solivella, Vila-rodona, Vimbodí i Vinaixa.

DIVERSITAT de
PAISATGES
De la unió del coneixement i l'experiència de nou cooperatives de diferents Denominacions d'Origen de Catalunya i gràcies a la gran tasca que desenvolupen els seus viticultors, tècnics i enòlegs, a Castell d'Or s'elabora vins, caves i olis d'oliva que ha obtingut grans reconeixements arreu del món.

A més dels nostres productes d'alta qualitat; els cellers modernises, l'empenta cooperativista, la diversitat de paisatges i la xarxa d'agrobotigues són altres trets de Castell d'Or i que ens encantaria que descobrissis.

Prev
Next
CASTELL D'OR SL - Mare Ràfols, 3 1r 4a
08720  Vilafranca del Penedès (Barcelona) Spain
Tel. (+34)938905385 Fax (+34)938905446 castelldor@castelldor.com

Novetats de Castell d'Or

Els cellers Castell d’Or reben el certificat internacional de seguretat alimentària

La certificació ISO 22000 és la primera norma internacional de seguretat per a empreses de la indústria alimentària

_DOM2576El dimarts 19 de juliol la Cooperativa de Vila-rodona acollia l'acte de lliurament del certificat ISO 22000 per part de Tüv Rheinland al grup Castell d'Or. Aquesta certificació és la primera norma internacional de seguretat alimentària per a les empreses de tota la cadena de producció.

L'acte va comptar amb la presència dels senyors Gonzalo de Castro, Director General de Tüv Rheinland, i Enric Nebot, Director Comercial de la certificadora; així com Josep Ventosa, Director General de Castell d'Or, Pau Cabanes, gerent de la Cooperativa de Vila-rodona i Mercè Pujals, Directora Comercial de Castell d'Or.

_DOM2661L'ISO 22000, basada en els requisits d'un Sistema de Gestió de Qualitat, certifica que els Cellers Castell d'Or (Cooperatives de l'Arboç, l'Espluga de Francolí i Vila-rodona) compleixen els requisits més exigents en seguretat alimentària. L'acreditació suposa també un impuls en el reconeixement internacional dels nostres cellers i un valor afegit en relació a la confiança dels consumidors.

Per assolir el segell ISO 22000 Castell d'Or ha passat diverses auditories que certifiquen la qualitat del sistema de seguretat alimentària en la totalitat dels processos.

Julià Juanola, assessor en direcció i organització d'empreses, va participar de l'acte i va destacar el compromís de Castell d'Or amb la qualitat i la seguretat del producte des del primer dia per tal dotar d'un valor afegit el fruit de les collites i els treballs de les cooperatives, així com l'aposta per l'exportació com a garantia de futur dels vins, caves i olis des de fa més de deu anys.

_DOM2604 _DOM2590