Raïms acabats de collir
PRODUCTES
d'ALTA QUALITAT

CELLERS COOPERATIUS

Els vins i caves de Castell d'Or són fruit de la feina ben feta de les cooperatives que integren el grup. La finalitat màxima de Castell d'Or és garantir un producte d'alta qualitat i assegurar unes millors rendes als socis de la cooperativa, és a dir, als viticultors i a les seves famílies.

Gràcies a la unió i al treball conjunt, Castell d'Or i les cooperatives membres compten amb unes instal·lacions punteres, uns serveis tècnics molt acurats tant a la vinya com als cellers, s'aposta per la innovació i una gran xarxa de distribució i comercialització dels productes arreu del món.

El celler de Vila-rodona
CELLERS
MODERNISTES

LES CATEDRALS DEL VI

L'escriptor Àngel Guimerà va denominar Catedral del Vi al celler cooperatiu de l'Espluga de Francolí. Aviat aquesta denominació va servir per anomenar aquells cellers construïts a principis del segle XX de la mà de Cèsar Martinell, deixeble d'Antoni Gaudí, i de Lluís Domenech i Montaner i el seu fill Pere Domènech Roura.

Castell d'Or compta amb tres cooperatives modernistes: la de l'Espluga de Francolí, Barbera de la Conca i Vila-rodona.

L'interior d'una de les nostres agrobotigues
XARXA
d'AGROBOTIGUES

Si vols gaudir dels vins, caves i oli d'oliva de Castell d'Or visita la nostra xarxa d'agrobotigues. Un tracte pròxim, els millors consells i els productes artesanals de proximitat són la nostra millor garantia.

Cellers cooperatius del grup Castell d'Or: Barberà de la Conca, Bellvei del Penedès, l'Arboç, l'Espluga de Francolí, la Nou de Gaià, Solivella, Vila-rodona, Vimbodí i Vinaixa.

DIVERSITAT de
PAISATGES
De la unió del coneixement i l'experiència de nou cooperatives de diferents Denominacions d'Origen de Catalunya i gràcies a la gran tasca que desenvolupen els seus viticultors, tècnics i enòlegs, a Castell d'Or s'elabora vins, caves i olis d'oliva que ha obtingut grans reconeixements arreu del món.

A més dels nostres productes d'alta qualitat; els cellers modernises, l'empenta cooperativista, la diversitat de paisatges i la xarxa d'agrobotigues són altres trets de Castell d'Or i que ens encantaria que descobrissis.

Prev
Next
CASTELL D'OR SL - Mare Ràfols, 3 1r 4a
08720  Vilafranca del Penedès (Barcelona) Spain
Tel. (+34)938905385 Fax (+34)938905446 castelldor@castelldor.com

Novetats de Castell d'Or

La qualitat dels vins i caves Castell d’Or reconeguda amb tres premis als Vinari 2015

vinari2015Divendres tenia lloc a Vilafranca del Penedès la 'nit dels Oscar' dels vins i caves de Catalunya: l'entrega dels Premis Vinari que aquest 2015 arriben a la seva tercera edició.

Castell d'Or hi arribava amb tres 'nominacions', dos caves i un vi finalistes: el Cossetània Cava Brut i el Cossetània Brut Rosat, així com l'Abadia Mediterrània (DOQ Priorat). La nit no podia anar millor, i és que els nostres tres finalistes van aconseguir premi i, per tant, ser reconeguts entre els millors vins i caves del país. Els premis per a Castell d'Or van ser:

Cossetània Brut: Medalla de PLATA en la categoria d'Escumosos Joves (criança mínima de 9 mesos). DO Cava.

Cossetània Brut Rosé: Medalla de PLATA en la categoria l'Escumosos Rosats. DO Cava.

Abadia Mediterrània Negre 2011: Medalla de BRONZE en la categoria Negres de Criança (amb criança en recipients de fusta fins a un màxim de 12 mesos). DOQ Priorat.

Els reconeixements dels Premis Vinari ens demostren la gran feina que s'està duent a terme a les cooperatives que integren Castell d'Or per garantir productes d'alta qualitat. Com no, aprofitem per felicitar tots els guardonats, grans vins i caves que fan de Catalunya un referent en la producció vitivinícola de qualitat.