Raïms acabats de collir
PRODUCTES
d'ALTA QUALITAT

CELLERS COOPERATIUS

Els vins i caves de Castell d'Or són fruit de la feina ben feta de les cooperatives que integren el grup. La finalitat màxima de Castell d'Or és garantir un producte d'alta qualitat i assegurar unes millors rendes als socis de la cooperativa, és a dir, als viticultors i a les seves famílies.

Gràcies a la unió i al treball conjunt, Castell d'Or i les cooperatives membres compten amb unes instal·lacions punteres, uns serveis tècnics molt acurats tant a la vinya com als cellers, s'aposta per la innovació i una gran xarxa de distribució i comercialització dels productes arreu del món.

El celler de Vila-rodona
CELLERS
MODERNISTES

LES CATEDRALS DEL VI

L'escriptor Àngel Guimerà va denominar Catedral del Vi al celler cooperatiu de l'Espluga de Francolí. Aviat aquesta denominació va servir per anomenar aquells cellers construïts a principis del segle XX de la mà de Cèsar Martinell, deixeble d'Antoni Gaudí, i de Lluís Domenech i Montaner i el seu fill Pere Domènech Roura.

Castell d'Or compta amb tres cooperatives modernistes: la de l'Espluga de Francolí, Barbera de la Conca i Vila-rodona.

L'interior d'una de les nostres agrobotigues
XARXA
d'AGROBOTIGUES

Si vols gaudir dels vins, caves i oli d'oliva de Castell d'Or visita la nostra xarxa d'agrobotigues. Un tracte pròxim, els millors consells i els productes artesanals de proximitat són la nostra millor garantia.

Cellers cooperatius del grup Castell d'Or: Barberà de la Conca, Bellvei del Penedès, l'Arboç, l'Espluga de Francolí, la Nou de Gaià, Solivella, Vila-rodona, Vimbodí i Vinaixa.

DIVERSITAT de
PAISATGES
De la unió del coneixement i l'experiència de nou cooperatives de diferents Denominacions d'Origen de Catalunya i gràcies a la gran tasca que desenvolupen els seus viticultors, tècnics i enòlegs, a Castell d'Or s'elabora vins, caves i olis d'oliva que ha obtingut grans reconeixements arreu del món.

A més dels nostres productes d'alta qualitat; els cellers modernises, l'empenta cooperativista, la diversitat de paisatges i la xarxa d'agrobotigues són altres trets de Castell d'Or i que ens encantaria que descobrissis.

Prev
Next
CASTELL D'OR SL - Mare Ràfols, 3 1r 4a
08720  Vilafranca del Penedès (Barcelona) Spain
Tel. (+34)938905385 Fax (+34)938905446 castelldor@castelldor.com

Novetats de Castell d'Or

La verema, el moment clau del cicle del vi

IMG_5186El final de l'estiu és sinònim de verema. Les zones vinícoles del nostre país viuen un moment màgic en aquesta època: recollir el fruit que es transformarà en vi. En aquest moment, les cooperativa socies de Castell d'Or funcionen a tota màquina per rebre el raïm que els seus socis viticultors estan veremant en aquests moments. Les plantes de Vila-rodona, Bellvei, L'Arboç, Solivella, Barberà de la Conca i Vila-rodona operen al màxim per rebre raïm.

A la Conca de Barberà, per exemple, les plantes de Barberà i Solivella pràcticament ja han entrat tot el Macabeu. Aquesta setmana començaran a rebre el Trepat i a finals de setmana la Parellada. Pel que fa varietats negres, ara també s'està entrant ull de llebre, merlot i syrah. Al Penedès la verema va començar una mica abans, amb les varietats de chardonnay, macabeu i ara xarel·lo.

La sanitat del raïm és molt bona, així com la graduació alcohòlica. També es preveu una producció més baixa, però de molt bona qualitat.

Si teniu l'oportunitat de passejar per alguna d'aquestes poblacions, no està de més viure a primera mà la verema, ja sigui a la vinya o bé acostar-se a alguna d'aquestes cooperatives per veure quin ritme més vital hi ha, amb tractors amunt i avall i els tècnics controlant la qualitat del raïm que entra.