Raïms acabats de collir
PRODUCTES
d'ALTA QUALITAT

CELLERS COOPERATIUS

Els vins i caves de Castell d'Or són fruit de la feina ben feta de les cooperatives que integren el grup. La finalitat màxima de Castell d'Or és garantir un producte d'alta qualitat i assegurar unes millors rendes als socis de la cooperativa, és a dir, als viticultors i a les seves famílies.

Gràcies a la unió i al treball conjunt, Castell d'Or i les cooperatives membres compten amb unes instal·lacions punteres, uns serveis tècnics molt acurats tant a la vinya com als cellers, s'aposta per la innovació i una gran xarxa de distribució i comercialització dels productes arreu del món.

El celler de Vila-rodona
CELLERS
MODERNISTES

LES CATEDRALS DEL VI

L'escriptor Àngel Guimerà va denominar Catedral del Vi al celler cooperatiu de l'Espluga de Francolí. Aviat aquesta denominació va servir per anomenar aquells cellers construïts a principis del segle XX de la mà de Cèsar Martinell, deixeble d'Antoni Gaudí, i de Lluís Domenech i Montaner i el seu fill Pere Domènech Roura.

Castell d'Or compta amb tres cooperatives modernistes: la de l'Espluga de Francolí, Barbera de la Conca i Vila-rodona.

L'interior d'una de les nostres agrobotigues
XARXA
d'AGROBOTIGUES

Si vols gaudir dels vins, caves i oli d'oliva de Castell d'Or visita la nostra xarxa d'agrobotigues. Un tracte pròxim, els millors consells i els productes artesanals de proximitat són la nostra millor garantia.

Cellers cooperatius del grup Castell d'Or: Barberà de la Conca, Bellvei del Penedès, l'Arboç, l'Espluga de Francolí, la Nou de Gaià, Solivella, Vila-rodona, Vimbodí i Vinaixa.

DIVERSITAT de
PAISATGES
De la unió del coneixement i l'experiència de nou cooperatives de diferents Denominacions d'Origen de Catalunya i gràcies a la gran tasca que desenvolupen els seus viticultors, tècnics i enòlegs, a Castell d'Or s'elabora vins, caves i olis d'oliva que ha obtingut grans reconeixements arreu del món.

A més dels nostres productes d'alta qualitat; els cellers modernises, l'empenta cooperativista, la diversitat de paisatges i la xarxa d'agrobotigues són altres trets de Castell d'Or i que ens encantaria que descobrissis.

Prev
Next
CASTELL D'OR SL - Mare Ràfols, 3 1r 4a
08720  Vilafranca del Penedès (Barcelona) Spain
Tel. (+34)938905385 Fax (+34)938905446 castelldor@castelldor.com

Novetats de Castell d'Or

Castell d’Or se suma al compromís de Wine in Moderation

Castell d'Or s'ha sumat al compromís de Wine in Moderation, una estratègia europea que té per objectiu ajudar als Estats membres a reduir els danys ocasionas per l'alchohol i identificar bones pràctiques i àrees de rellevància socioeconòmica i comunitària on es puguin realitzar nous progressos, tenint en compte que les cultures i els patrons de consum d'alcohol varien en tota la UE.

Els principis del compromís Wine in Moderation són:

  • La major part dels consumidors gaudeix del vi amb moderació, però una minoria de consumidors abusen de les begudes alcohòliques: tots els representants del sector vitivinícola -en totes les regions i en cada baula de la cadena de valor- tenen un paper que exercir a l'hora de trobar les millors maneres de comunicar sobre la utilitat de la moderació.
  • No hi ha una única manera europea de consumir vi, els patrons de consum d'alcohol depenen en gran mesura de les tradicions locals, l'educació, el sexe, el grup d'edat i els factors socioeconòmics; els esforços per promocionar la moderació s'haurien d'adaptar a les necessitats de cada població.
  • Molts actors en el sector vitivinícola europeu han promocionat la moderació amb èxit; cada esforç realitzat amb èxit, encara que sigui local, s'hauria d'utilitzar per generalitzar les «millors pràctiques» i hauria d'adoptar i emular sempre que sigui possible.
  • Els esforços per promocionar la moderació haurien de basar en estudis sòlids i en aspectes socials i culturals; la recerca existent i futura hauria recopilar i analitzar a escala de la UE per desenvolupar evidències amb base científica.