Raïms acabats de collir
PRODUCTES
d'ALTA QUALITAT

CELLERS COOPERATIUS

Els vins i caves de Castell d'Or són fruit de la feina ben feta de les cooperatives que integren el grup. La finalitat màxima de Castell d'Or és garantir un producte d'alta qualitat i assegurar unes millors rendes als socis de la cooperativa, és a dir, als viticultors i a les seves famílies.

Gràcies a la unió i al treball conjunt, Castell d'Or i les cooperatives membres compten amb unes instal·lacions punteres, uns serveis tècnics molt acurats tant a la vinya com als cellers, s'aposta per la innovació i una gran xarxa de distribució i comercialització dels productes arreu del món.

El celler de Vila-rodona
CELLERS
MODERNISTES

LES CATEDRALS DEL VI

L'escriptor Àngel Guimerà va denominar Catedral del Vi al celler cooperatiu de l'Espluga de Francolí. Aviat aquesta denominació va servir per anomenar aquells cellers construïts a principis del segle XX de la mà de Cèsar Martinell, deixeble d'Antoni Gaudí, i de Lluís Domenech i Montaner i el seu fill Pere Domènech Roura.

Castell d'Or compta amb tres cooperatives modernistes: la de l'Espluga de Francolí, Barbera de la Conca i Vila-rodona.

L'interior d'una de les nostres agrobotigues
XARXA
d'AGROBOTIGUES

Si vols gaudir dels vins, caves i oli d'oliva de Castell d'Or visita la nostra xarxa d'agrobotigues. Un tracte pròxim, els millors consells i els productes artesanals de proximitat són la nostra millor garantia.

Cellers cooperatius del grup Castell d'Or: Barberà de la Conca, Bellvei del Penedès, l'Arboç, l'Espluga de Francolí, la Nou de Gaià, Solivella, Vila-rodona, Vimbodí i Vinaixa.

DIVERSITAT de
PAISATGES
De la unió del coneixement i l'experiència de nou cooperatives de diferents Denominacions d'Origen de Catalunya i gràcies a la gran tasca que desenvolupen els seus viticultors, tècnics i enòlegs, a Castell d'Or s'elabora vins, caves i olis d'oliva que ha obtingut grans reconeixements arreu del món.

A més dels nostres productes d'alta qualitat; els cellers modernises, l'empenta cooperativista, la diversitat de paisatges i la xarxa d'agrobotigues són altres trets de Castell d'Or i que ens encantaria que descobrissis.

Prev
Next
CASTELL D'OR SL - Mare Ràfols, 3 1r 4a
08720  Vilafranca del Penedès (Barcelona) Spain
Tel. (+34)938905385 Fax (+34)938905446 castelldor@castelldor.com

Novetats de Castell d'Or

Castell d’Or inicia la verema amb una sanitat bona

És temps de verema i les cooperatives sòcies de Castell d'Or funcionen a tota màquina per donar rebuda al raïm que els seus socis viticultors estan veremant en aquests moments. Les plantes de Vila-rodona, Bellvei i l'Arboç operen al 100%, mentre que a la Conca de Barberà ho faran properament.

Verema a Vila-rodona

Verema a Vila-rodona

Les cooperatives sòcies de Castell d'Or de la zona del Penedès van començar la verema a finals d'agost, amb les varietats chardonnay i macabeu. Pel que fa aquestes varietats, segons el Director Tècnic de Castell d'Or, Joan Rabadà, "la sanitat és bona i el grau moderat". Ara mateix s'està entrant el xarel·lo, varietat predominant al Penedès, d'una qualitat i sanitat excel·lent. En varietats negres, just ara s'està iniciant amb l'ull de llebre i el merlot, amb una graduació molt correcta.

A les cooperatives de la Conca de Barberà la verema s'iniciarà la pròxima setmana amb el Macabeu i es preveu que sigui de bona qualitat.

Si teniu l'oportunitat de passejar per aquestes contrades, no està de més viure de primera mà la verema, ja sigui a peu de vinya com acostar-se a alguna d'aquestes cooperatives i veure com entren i surten tractors per descarregar el raïm.