Raïms acabats de collir
PRODUCTES
d'ALTA QUALITAT

CELLERS COOPERATIUS

Els vins i caves de Castell d'Or són fruit de la feina ben feta de les cooperatives que integren el grup. La finalitat màxima de Castell d'Or és garantir un producte d'alta qualitat i assegurar unes millors rendes als socis de la cooperativa, és a dir, als viticultors i a les seves famílies.

Gràcies a la unió i al treball conjunt, Castell d'Or i les cooperatives membres compten amb unes instal·lacions punteres, uns serveis tècnics molt acurats tant a la vinya com als cellers, s'aposta per la innovació i una gran xarxa de distribució i comercialització dels productes arreu del món.

El celler de Vila-rodona
CELLERS
MODERNISTES

LES CATEDRALS DEL VI

L'escriptor Àngel Guimerà va denominar Catedral del Vi al celler cooperatiu de l'Espluga de Francolí. Aviat aquesta denominació va servir per anomenar aquells cellers construïts a principis del segle XX de la mà de Cèsar Martinell, deixeble d'Antoni Gaudí, i de Lluís Domenech i Montaner i el seu fill Pere Domènech Roura.

Castell d'Or compta amb tres cooperatives modernistes: la de l'Espluga de Francolí, Barbera de la Conca i Vila-rodona.

L'interior d'una de les nostres agrobotigues
XARXA
d'AGROBOTIGUES

Si vols gaudir dels vins, caves i oli d'oliva de Castell d'Or visita la nostra xarxa d'agrobotigues. Un tracte pròxim, els millors consells i els productes artesanals de proximitat són la nostra millor garantia.

Cellers cooperatius del grup Castell d'Or: Barberà de la Conca, Bellvei del Penedès, l'Arboç, l'Espluga de Francolí, la Nou de Gaià, Solivella, Vila-rodona, Vimbodí i Vinaixa.

DIVERSITAT de
PAISATGES
De la unió del coneixement i l'experiència de nou cooperatives de diferents Denominacions d'Origen de Catalunya i gràcies a la gran tasca que desenvolupen els seus viticultors, tècnics i enòlegs, a Castell d'Or s'elabora vins, caves i olis d'oliva que ha obtingut grans reconeixements arreu del món.

A més dels nostres productes d'alta qualitat; els cellers modernises, l'empenta cooperativista, la diversitat de paisatges i la xarxa d'agrobotigues són altres trets de Castell d'Or i que ens encantaria que descobrissis.

Prev
Next
CASTELL D'OR SL - Mare Ràfols, 3 1r 4a
08720  Vilafranca del Penedès (Barcelona) Spain
Tel. (+34)938905385 Fax (+34)938905446 castelldor@castelldor.com

Novetats de Castell d'Or

El Cossetània 2007 entre els 50 millors caves segons Wine Pleasures

Cada any, l'equip de tastadors de Wine Pleasures selecciona els 50 millors caves i els classifica en vuit categories.

Cossetania 207Tres caves Castell d'Or han rebut grans puntuacions en els tastos realitzats, i un d'ells, el Cossetània 2007, formarà part de la llista dels 50 Great Cavas 2014.

  • Cossetània Gran Reserva Brut Nature. Vintage 2007. 93 PUNTS. Fruita madura, herbes seques i aromes florals. Fresc, fruitós, saborós i bona acidesa. Complex!
  • Francolí Brut Reserva 2010. 90 PUNTS. Bonic color groc pàl·lid i daurat. Entrada cruixent, paladar equilibrat i final agradable.
  • Flama d'Or Brut Imperial 2011. 89 PUNTS. Lleugerament àcid, bombolla fina i fresc!

 

Els objectius de la publicació d'aquest Top 50 dels caves són:  winepleasures_coveritlive

  1. Reconèixer caves i productors excepcionals.
  2. Documentar una classificació dels estils del cava perquè el consumidor pugui explorar.
  3. Assenyalar cellers interessants a visitar.
  4. Proporcionar notes de tast de professionals objectius als importadors i distribuïdors de vi, a més de les dades de contacte dels productors.
  5. Generar un retrat del cava com a producte de qualitat, amb la informació necessària.

Més informació: 

Cossetània Gran Reserva Brut Nature 2007: com una catedral

Cossetània Gran Reserva Brut Nature 2007, un bon "homenatge"

Temps per brindar amb els 50 Great Cavas 2014.