Raïms acabats de collir
PRODUCTES
d'ALTA QUALITAT

CELLERS COOPERATIUS

Els vins i caves de Castell d'Or són fruit de la feina ben feta de les cooperatives que integren el grup. La finalitat màxima de Castell d'Or és garantir un producte d'alta qualitat i assegurar unes millors rendes als socis de la cooperativa, és a dir, als viticultors i a les seves famílies.

Gràcies a la unió i al treball conjunt, Castell d'Or i les cooperatives membres compten amb unes instal·lacions punteres, uns serveis tècnics molt acurats tant a la vinya com als cellers, s'aposta per la innovació i una gran xarxa de distribució i comercialització dels productes arreu del món.

El celler de Vila-rodona
CELLERS
MODERNISTES

LES CATEDRALS DEL VI

L'escriptor Àngel Guimerà va denominar Catedral del Vi al celler cooperatiu de l'Espluga de Francolí. Aviat aquesta denominació va servir per anomenar aquells cellers construïts a principis del segle XX de la mà de Cèsar Martinell, deixeble d'Antoni Gaudí, i de Lluís Domenech i Montaner i el seu fill Pere Domènech Roura.

Castell d'Or compta amb tres cooperatives modernistes: la de l'Espluga de Francolí, Barbera de la Conca i Vila-rodona.

L'interior d'una de les nostres agrobotigues
XARXA
d'AGROBOTIGUES

Si vols gaudir dels vins, caves i oli d'oliva de Castell d'Or visita la nostra xarxa d'agrobotigues. Un tracte pròxim, els millors consells i els productes artesanals de proximitat són la nostra millor garantia.

Cellers cooperatius del grup Castell d'Or: Barberà de la Conca, Bellvei del Penedès, l'Arboç, l'Espluga de Francolí, la Nou de Gaià, Solivella, Vila-rodona, Vimbodí i Vinaixa.

DIVERSITAT de
PAISATGES
De la unió del coneixement i l'experiència de nou cooperatives de diferents Denominacions d'Origen de Catalunya i gràcies a la gran tasca que desenvolupen els seus viticultors, tècnics i enòlegs, a Castell d'Or s'elabora vins, caves i olis d'oliva que ha obtingut grans reconeixements arreu del món.

A més dels nostres productes d'alta qualitat; els cellers modernises, l'empenta cooperativista, la diversitat de paisatges i la xarxa d'agrobotigues són altres trets de Castell d'Or i que ens encantaria que descobrissis.

Prev
Next
CASTELL D'OR SL - Mare Ràfols, 3 1r 4a
08720  Vilafranca del Penedès (Barcelona) Spain
Tel. (+34)938905385 Fax (+34)938905446 castelldor@castelldor.com

Novetats de Castell d'Or

Gran Medalla d’Or del concurs de Brusel·les pel cava Arboç 1919 Brut

A més d’aquest màxim guardó, Castell d’Or també ha rebut quatre Medalles de Plata, així com importants puntuacions en sis vins més. 

Cava L'Arboç 1919 Brut -rFins a onze vins i caves Castell d'Or han rebut medalles i importants puntuacions al Concours Mondial de Brusel·les. Els 20 anys d'experiència han fet del Concours un referent en les competicions internacionals de vins. El jurat, format per reconeguts experts internacionals, ha tastat més de 8.000 mostres de vins i, entre elles, s’han reconegut onze vins i caves de Castell d’Or.

D'entre els guardonats cal destacar el cava Arboç 1919 Brut que ha estat reconegut amb la Gran Medalla d'Or, el màxim guardó d’aquesta categoria.

També dos vins i dos caves més han obtingut Medalles de Plata. Són l'Espluguen 2012 (Priorat), el Cossetània negre Reserva 2009 (Penedès) i els caves Cossetània Brut i Francolí Brut Reserva.

Sense medalla, però també amb puntuacions destacades hi trobem el cava Flama d’Or Brut Imperial, el Pupitre Brut Or, el Flama d'Or Brut, el Castell de la Comanda Brut, el Cossetània vi negre Jove 2012 i el Mas Geroni Brut Nature.

Aquests guardons assolits posen de manifest la gran tasca que s'està fent des de Castell d'Or per oferir productes d'alta qualitat i d'acord a les tendències del mercat. Castell d'Or és una empresa fundada per nou cellers cooperatius de Catalunya que elabora i comercialitza vins, caves i olis dediferents denominacions d'origen de Catalunya.

diferents denominacions d'origen de Catalunya.