Raïms acabats de collir
PRODUCTES
d'ALTA QUALITAT

CELLERS COOPERATIUS

Els vins i caves de Castell d'Or són fruit de la feina ben feta de les cooperatives que integren el grup. La finalitat màxima de Castell d'Or és garantir un producte d'alta qualitat i assegurar unes millors rendes als socis de la cooperativa, és a dir, als viticultors i a les seves famílies.

Gràcies a la unió i al treball conjunt, Castell d'Or i les cooperatives membres compten amb unes instal·lacions punteres, uns serveis tècnics molt acurats tant a la vinya com als cellers, s'aposta per la innovació i una gran xarxa de distribució i comercialització dels productes arreu del món.

El celler de Vila-rodona
CELLERS
MODERNISTES

LES CATEDRALS DEL VI

L'escriptor Àngel Guimerà va denominar Catedral del Vi al celler cooperatiu de l'Espluga de Francolí. Aviat aquesta denominació va servir per anomenar aquells cellers construïts a principis del segle XX de la mà de Cèsar Martinell, deixeble d'Antoni Gaudí, i de Lluís Domenech i Montaner i el seu fill Pere Domènech Roura.

Castell d'Or compta amb tres cooperatives modernistes: la de l'Espluga de Francolí, Barbera de la Conca i Vila-rodona.

L'interior d'una de les nostres agrobotigues
XARXA
d'AGROBOTIGUES

Si vols gaudir dels vins, caves i oli d'oliva de Castell d'Or visita la nostra xarxa d'agrobotigues. Un tracte pròxim, els millors consells i els productes artesanals de proximitat són la nostra millor garantia.

Cellers cooperatius del grup Castell d'Or: Barberà de la Conca, Bellvei del Penedès, l'Arboç, l'Espluga de Francolí, la Nou de Gaià, Solivella, Vila-rodona, Vimbodí i Vinaixa.

DIVERSITAT de
PAISATGES
De la unió del coneixement i l'experiència de nou cooperatives de diferents Denominacions d'Origen de Catalunya i gràcies a la gran tasca que desenvolupen els seus viticultors, tècnics i enòlegs, a Castell d'Or s'elabora vins, caves i olis d'oliva que ha obtingut grans reconeixements arreu del món.

A més dels nostres productes d'alta qualitat; els cellers modernises, l'empenta cooperativista, la diversitat de paisatges i la xarxa d'agrobotigues són altres trets de Castell d'Or i que ens encantaria que descobrissis.

Prev
Next
CASTELL D'OR SL - Mare Ràfols, 3 1r 4a
08720  Vilafranca del Penedès (Barcelona) Spain
Tel. (+34)938905385 Fax (+34)938905446 castelldor@castelldor.com

Novetats de Castell d'Or

Ens trobareu a la nova edició de l’Enoguia de Cellers de Tarragona

Enoguia TarragonaDes de fa unes setmanes teniu a la vostra disposició l’Enoguia Cellers de Tarragona 2014-15 amb més de 100 propostes enoturístiques entre les quals es troben quatre cellers Castell d'Or. Concretament hi trobareu tota la informació necessària per conèixer i visitar la Cooperativa de l'Espluga de Francolí, la Cooperativa de Vila-Rodona, la Cooperativa de Barberà de la Conca i els Cellers de l'Arboç; els tres primers joies modernistes de les comarques tarragonines.

L'Enoguia la podreu trobar a la majoria de punts d'informació i turisme de la província de Tarragona de forma totalment gratuïta. Una eina indispensable per als amants de l'enoturisme que desitgen conèixer la riquesa vinícola, gastronòmica i cultural d'una de les zones de l'estat espanyol que tenen més tradició i qualitat vitivinícola, i on conviuen fins a vuit denominacions d'origen.

Aquesta és la 4a edició de la guia enoturística i ofereix més de 100 cellers visitables de la DO Catalunya, DO Conca de Barberà, DO Montsant, DO Penedès (àrea Tarragona), DOQ Priorat, DO Tarragona i DO Terra Alta. "A l’Enoguía tenim tot el que necessitem per poder organitzar una visita als millors cellers de la zona i planificar fàcilment una sortida d'un dia o d’un cap de setmana" comenta Óscar Manrique, director de l'empresa editora de la guia.

Castell Or enoguiaCom a novetat aquesta edició, a més de poder consultar la versió web de l'Enoguia www.enoguia.cat, s'estan acabant de perfilar les aplicacions per a dispositius mòbils. Així els usuaris d'iPhone, iPad o d’Android podran disposar d'una app on consultar tots els cellers de la guia i gràcies al geoposicionament trobar quins són aquells que tenen més a prop i arribar fins a ells de la forma més còmoda.

 L’Enoguia consta de més de 100 pàgines, és trilingüe (català, espanyol i anglès) i ofereix la informació dels cellers ordenats en les seves respectives denominacions d'origen i amb mapes de cada denominació que ens permeten organitzar d'una manera molt còmoda les nostres sortides enològiques. Les fitxes dels cellers ofereixen informació de contacte, horari de visites, preu de la visita, hectàrees conreades, ampolles produïdes i notes de tast dels principals vins del celler.

Podeu consultar l'Enoguia a www.enoguia.cat i la trobareu físicament en aquests punts d'Informació i Turisme:

• Oficina Turisme Altafulla
• Oficina Turisme Amposta
• Oficina Turisme Calafell
• Oficina Turisme Cambrils
• Oficina Turisme Coma-ruga - El Vendrell (CIT)
• Oficina Turisme Cornudella del Montsant
• Oficina Turisme La Morera del Montsant
• Oficina Turisme L'Ampolla
• Oficina Turisme Espluga de Francolí
• Oficina Turisme Falset i Castell del Vi
• Oficina Turisme Gandesa (CEBE)
• Oficina Turisme Horta de Sant Joan
• Oficina Turisme Montblanc
• Oficina Turisme Mont-roig del Camp - Miami Platja
• Oficina Turisme Poblet - Vimbodí
• Oficina Turisme Reus i Oficina Comarcal de Turisme
• Oficina Turisme Salou
• Oficina Turisme Tarragona
• Oficina Turisme Tortosa
• Oficina Turisme Torredembarra
• Oficina Turisme Valls i Oficina Comarcal de Turisme
• Oficina Turisme Vila-seca - La Pineda
• Oficina Turisme de la Generalitat a Tarragona