Raïms acabats de collir
PRODUCTES
d'ALTA QUALITAT

CELLERS COOPERATIUS

Els vins i caves de Castell d'Or són fruit de la feina ben feta de les cooperatives que integren el grup. La finalitat màxima de Castell d'Or és garantir un producte d'alta qualitat i assegurar unes millors rendes als socis de la cooperativa, és a dir, als viticultors i a les seves famílies.

Gràcies a la unió i al treball conjunt, Castell d'Or i les cooperatives membres compten amb unes instal·lacions punteres, uns serveis tècnics molt acurats tant a la vinya com als cellers, s'aposta per la innovació i una gran xarxa de distribució i comercialització dels productes arreu del món.

El celler de Vila-rodona
CELLERS
MODERNISTES

LES CATEDRALS DEL VI

L'escriptor Àngel Guimerà va denominar Catedral del Vi al celler cooperatiu de l'Espluga de Francolí. Aviat aquesta denominació va servir per anomenar aquells cellers construïts a principis del segle XX de la mà de Cèsar Martinell, deixeble d'Antoni Gaudí, i de Lluís Domenech i Montaner i el seu fill Pere Domènech Roura.

Castell d'Or compta amb tres cooperatives modernistes: la de l'Espluga de Francolí, Barbera de la Conca i Vila-rodona.

L'interior d'una de les nostres agrobotigues
XARXA
d'AGROBOTIGUES

Si vols gaudir dels vins, caves i oli d'oliva de Castell d'Or visita la nostra xarxa d'agrobotigues. Un tracte pròxim, els millors consells i els productes artesanals de proximitat són la nostra millor garantia.

Cellers cooperatius del grup Castell d'Or: Barberà de la Conca, Bellvei del Penedès, l'Arboç, l'Espluga de Francolí, la Nou de Gaià, Solivella, Vila-rodona, Vimbodí i Vinaixa.

DIVERSITAT de
PAISATGES
De la unió del coneixement i l'experiència de nou cooperatives de diferents Denominacions d'Origen de Catalunya i gràcies a la gran tasca que desenvolupen els seus viticultors, tècnics i enòlegs, a Castell d'Or s'elabora vins, caves i olis d'oliva que ha obtingut grans reconeixements arreu del món.

A més dels nostres productes d'alta qualitat; els cellers modernises, l'empenta cooperativista, la diversitat de paisatges i la xarxa d'agrobotigues són altres trets de Castell d'Or i que ens encantaria que descobrissis.

Prev
Next
CASTELL D'OR SL - Mare Ràfols, 3 1r 4a
08720  Vilafranca del Penedès (Barcelona) Spain
Tel. (+34)938905385 Fax (+34)938905446 castelldor@castelldor.com

Novetats de Castell d'Or

Castell d’Or consolida mercat al Japó i a la Xina

Amb l'objectiu d'enfortir les relacions comercials amb el mercat asiàtic, una delegació de Castell d'Or viatja durant aquest mes de febrer a la Xina i el Japó, mercats que representen el 20% de les exportacions de l'empresa vinícola.

Entre l'11 i el 16 de febrer es duran a terme visites comercials a Tokyo i Yakohama, entre les quals destaca la participació durant tres dies a la 48a Supermarket Trade Show, a Tokyo, una fira de mostres internacional, organitzada per  l'associació de supermercats més gran del Japó, que en l'edició del 2013 van visitar prop de 85.000 professionals de la distribució al detall del Japó. La Supermarket Trade Show està considerada una plataforma clau per accedir als distribuïdors japonesos que busquen introduir nous productes d''arreu del món.

Castell d'Or serà també a la Xina, concretament a Shanghai, del 17 al 20 de febrer. La delegació mantindrà trobades amb diverses firmes importadores xineses i establirà contacte amb la recent creada Plataforma Comercial Catalana a Shanghai, amb oficines pròpies a la ciutat, i que ofereix servei a totes aquelles empreses que vulguin introduir els seus productes al mercat xinès.

Des dels seus inicis, Castell d'Or ha apostat fermament per l'exportació, i compta ara amb un mercat internacional en més de 25 països d'Europa, Àsia i Amèrica. Castell d’Or és una empresa fundada per nou cellers cooperatius de Catalunya, els quals en són accionistes, que van unir els seus processos de producció, elaboració i envasat de vi, i comercialitzen junts sota la marca Castell d’Or en diferents Denominacions d’Origen. La seva missió, elaborar vins de màxima qualitat amb una bona relació qualitat-preu.