Raïms acabats de collir
PRODUCTES
d'ALTA QUALITAT

CELLERS COOPERATIUS

Els vins i caves de Castell d'Or són fruit de la feina ben feta de les cooperatives que integren el grup. La finalitat màxima de Castell d'Or és garantir un producte d'alta qualitat i assegurar unes millors rendes als socis de la cooperativa, és a dir, als viticultors i a les seves famílies.

Gràcies a la unió i al treball conjunt, Castell d'Or i les cooperatives membres compten amb unes instal·lacions punteres, uns serveis tècnics molt acurats tant a la vinya com als cellers, s'aposta per la innovació i una gran xarxa de distribució i comercialització dels productes arreu del món.

El celler de Vila-rodona
CELLERS
MODERNISTES

LES CATEDRALS DEL VI

L'escriptor Àngel Guimerà va denominar Catedral del Vi al celler cooperatiu de l'Espluga de Francolí. Aviat aquesta denominació va servir per anomenar aquells cellers construïts a principis del segle XX de la mà de Cèsar Martinell, deixeble d'Antoni Gaudí, i de Lluís Domenech i Montaner i el seu fill Pere Domènech Roura.

Castell d'Or compta amb tres cooperatives modernistes: la de l'Espluga de Francolí, Barbera de la Conca i Vila-rodona.

L'interior d'una de les nostres agrobotigues
XARXA
d'AGROBOTIGUES

Si vols gaudir dels vins, caves i oli d'oliva de Castell d'Or visita la nostra xarxa d'agrobotigues. Un tracte pròxim, els millors consells i els productes artesanals de proximitat són la nostra millor garantia.

Cellers cooperatius del grup Castell d'Or: Barberà de la Conca, Bellvei del Penedès, l'Arboç, l'Espluga de Francolí, la Nou de Gaià, Solivella, Vila-rodona, Vimbodí i Vinaixa.

DIVERSITAT de
PAISATGES
De la unió del coneixement i l'experiència de nou cooperatives de diferents Denominacions d'Origen de Catalunya i gràcies a la gran tasca que desenvolupen els seus viticultors, tècnics i enòlegs, a Castell d'Or s'elabora vins, caves i olis d'oliva que ha obtingut grans reconeixements arreu del món.

A més dels nostres productes d'alta qualitat; els cellers modernises, l'empenta cooperativista, la diversitat de paisatges i la xarxa d'agrobotigues són altres trets de Castell d'Or i que ens encantaria que descobrissis.

Prev
Next
CASTELL D'OR SL - Mare Ràfols, 3 1r 4a
08720  Vilafranca del Penedès (Barcelona) Spain
Tel. (+34)938905385 Fax (+34)938905446 castelldor@castelldor.com

Novetats de Castell d'Or

Maridar calçots, modernisme i vins Castell d’Or

Les nostres vinyes estan en plena poda, una tasca per rejovenir els ceps i que determinarà la producció i la qualitat del raïm. Al calendari, la poda coincideix amb l'època de calçotades i, per tant, no és casualitat que per coure els calçots s'utilitzin, precisament, els sarments dels ceps. Les branques del cep fan una flama ideal per cremar les primeres capes de la ceba i coure'n l'interior.

No es estrany doncs quCalçotse moltes calçotades familiars o entre amics es facin enmig de les mateixes vinyes a les comarques de l'Alt Camp, Tarragonès, Baix Camp, Conca de Barberà o al Penedès, zones on trobareu els millors calçots per acompanyar, com no, amb un bon vi. A més de les calçotades però, el calçot està cada vegada més present a la cuina de temporada d'aquestes comarques, un ingredient que agafa força de la mà dels més creatius.

Si us apropeu a les nostres comarques a gaudir dels calçots, us animem a completar la jornada visitant les cooperatives modernistes Castell d'Or a l'Espluga de Francolí, Barberà de la Conca i Vila-rodona, tres joies arquitectòniques amb vida vinícola.

celler dins

 

I perquè gaudiu de tots els detalls d'una bona calçotada, us recomanem alguns vins negres joves, que us ajudaran a netejar la boca del fort gust dels calçots i la salsa de romesco.

Aquestes són les nostres propostes:

Flama d'Or Ull de Llebre Elaborat amb Ull de Llebre, és un vi amb personalitat, equilibrat i molt expressiu.

Flama d'Or Reserva Negre Cabernet Sauvignon i Ull de llebre, amb 12 mesos de criança en bota i 24 mesos en ampolla. Vi potent amb un final persistent.

Flama Roja Negre DO Tarragona elaborat amb Ull de Llebre i Garnatxa. Amb 6 mesos de criança en ampolla, és un vi afruitat, fresc i equilibrat.

Flama Roja Reserva Ull de llebre i Merlot, DO Tarragona amb 6 mesos de criança en bota i 6 mesos en ampolla. Vi de gran fruitositat i roure.

Cossetània Negre Cabernet Sauvignon i Merlot de la DO Penedès. Reposat en ampolla durant 6 mesos és un vi amb personalitat, equilibrat i molt expressiu.

Cossetània Negre Criança DO Penedès. Ull de Llebre i Merlot amb 9 mesos de criança en botes de roure i repòs en ampolla durant 6 mesos. Vi amb cos, saborós i persistent.

Cossetània Negre Reserva Cabernet Sauvignon de la DO Penedès. Criança en botes de roure durant 12 mesos i repòs en ampolla durant 12 mesos més. Un gran vi, saborós, amb potència i finesa.