Raïms acabats de collir
PRODUCTES
d'ALTA QUALITAT

CELLERS COOPERATIUS

Els vins i caves de Castell d'Or són fruit de la feina ben feta de les cooperatives que integren el grup. La finalitat màxima de Castell d'Or és garantir un producte d'alta qualitat i assegurar unes millors rendes als socis de la cooperativa, és a dir, als viticultors i a les seves famílies.

Gràcies a la unió i al treball conjunt, Castell d'Or i les cooperatives membres compten amb unes instal·lacions punteres, uns serveis tècnics molt acurats tant a la vinya com als cellers, s'aposta per la innovació i una gran xarxa de distribució i comercialització dels productes arreu del món.

El celler de Vila-rodona
CELLERS
MODERNISTES

LES CATEDRALS DEL VI

L'escriptor Àngel Guimerà va denominar Catedral del Vi al celler cooperatiu de l'Espluga de Francolí. Aviat aquesta denominació va servir per anomenar aquells cellers construïts a principis del segle XX de la mà de Cèsar Martinell, deixeble d'Antoni Gaudí, i de Lluís Domenech i Montaner i el seu fill Pere Domènech Roura.

Castell d'Or compta amb tres cooperatives modernistes: la de l'Espluga de Francolí, Barbera de la Conca i Vila-rodona.

L'interior d'una de les nostres agrobotigues
XARXA
d'AGROBOTIGUES

Si vols gaudir dels vins, caves i oli d'oliva de Castell d'Or visita la nostra xarxa d'agrobotigues. Un tracte pròxim, els millors consells i els productes artesanals de proximitat són la nostra millor garantia.

Cellers cooperatius del grup Castell d'Or: Barberà de la Conca, Bellvei del Penedès, l'Arboç, l'Espluga de Francolí, la Nou de Gaià, Solivella, Vila-rodona, Vimbodí i Vinaixa.

DIVERSITAT de
PAISATGES
De la unió del coneixement i l'experiència de nou cooperatives de diferents Denominacions d'Origen de Catalunya i gràcies a la gran tasca que desenvolupen els seus viticultors, tècnics i enòlegs, a Castell d'Or s'elabora vins, caves i olis d'oliva que ha obtingut grans reconeixements arreu del món.

A més dels nostres productes d'alta qualitat; els cellers modernises, l'empenta cooperativista, la diversitat de paisatges i la xarxa d'agrobotigues són altres trets de Castell d'Or i que ens encantaria que descobrissis.

Prev
Next
CASTELL D'OR SL - Mare Ràfols, 3 1r 4a
08720  Vilafranca del Penedès (Barcelona) Spain
Tel. (+34)938905385 Fax (+34)938905446 castelldor@castelldor.com

Novetats de Castell d'Or

26 vins i caves Castelldor reben més de 8 punts a la Guia de Vins de Catalunya 2014

header_guia2La guia reconeix set dels productes Castelldor amb notes per damunt del 9 obtingudes en un tast a cegues

La Guia de Vins de Catalunya, publicació de referència dels vins catalans, selecciona cada any els millors vins del país, agrupats per DO’s, i n’atribueix una nota de tast. Un tast a cegues que enguany ha seleccionat 1.400 referències, entre les quals els productes Castelldor. Un total de 26 vins i caves Castelldor han obtingut més de 8 punts a la Guia 2014, set dels quals amb qualificacions superiors al 9, un reconeixement a la qualitat dels productes Castelldor. Són Cossetània Gran Reserva, Francolí Brut Reserva, Francolí Brut Rosat i Cossetània Brut Rosat (DO Cava), Esplugen i Abadia Mediterrània (DOQ Priorat), i Castell de la Comanda Blanc (DO Conca de Barberà).

Aquests són els vins i caves Castelldor que destaca la Guia del Vins de Catalunya 2014 amb puntuacions superiors al 8:

DO Catalunya

Puig de Solivella Blanc - 8,89

Flama d'Or Blanc - 8,44

DO Cava

Cava:

Cossetània Gran Reserva - 9,23

Francolí Brut Reserva - 9,15

Castell de la Comanda Brut - 8,99

Puig de Solivella Brut - 8,96

Francolí Brut Nature - 8,88

Puig de Solivella Brut Nature - 8,85

Flama d'Or Brut - 8,83

Cossetània Brut Nature - 8,80

Castell de la Comanda Brut Nature - 8,76

Cossetània Brut Reserva - 8,49

 Cava Rosat:

Francolí Brut Rosat - 9,14

Cossetània Brut Rosat - 9,12

Flama d'Or Rosat Brut - 8,76

 Cava Semi Sec:

Flama d'Or Semi-Sec - 8,70

 

DO Conca de Barberà

Blanc

Castell de la Comanda Blanc - 9,07

Francolí Blanc - 8,50

 Negre

Castell de la Comanda Negre - 8,55

Castell de la Comanda Oaked - 8,26

 Rosat

Francolí Rosat - 8,94

 

DO Penedès

Cossetània Xarel·lo - 8,97

Cossetània Rosat - 8,26

 

DOQ Priorat

Esplugen - 9,21

Abadia Mediterrània - 9,20

 

DO Tarragona

Flama Roja Blanc - 8,94