Raïms acabats de collir
PRODUCTES
d'ALTA QUALITAT

CELLERS COOPERATIUS

Els vins i caves de Castell d'Or són fruit de la feina ben feta de les cooperatives que integren el grup. La finalitat màxima de Castell d'Or és garantir un producte d'alta qualitat i assegurar unes millors rendes als socis de la cooperativa, és a dir, als viticultors i a les seves famílies.

Gràcies a la unió i al treball conjunt, Castell d'Or i les cooperatives membres compten amb unes instal·lacions punteres, uns serveis tècnics molt acurats tant a la vinya com als cellers, s'aposta per la innovació i una gran xarxa de distribució i comercialització dels productes arreu del món.

El celler de Vila-rodona
CELLERS
MODERNISTES

LES CATEDRALS DEL VI

L'escriptor Àngel Guimerà va denominar Catedral del Vi al celler cooperatiu de l'Espluga de Francolí. Aviat aquesta denominació va servir per anomenar aquells cellers construïts a principis del segle XX de la mà de Cèsar Martinell, deixeble d'Antoni Gaudí, i de Lluís Domenech i Montaner i el seu fill Pere Domènech Roura.

Castell d'Or compta amb tres cooperatives modernistes: la de l'Espluga de Francolí, Barbera de la Conca i Vila-rodona.

L'interior d'una de les nostres agrobotigues
XARXA
d'AGROBOTIGUES

Si vols gaudir dels vins, caves i oli d'oliva de Castell d'Or visita la nostra xarxa d'agrobotigues. Un tracte pròxim, els millors consells i els productes artesanals de proximitat són la nostra millor garantia.

Cellers cooperatius del grup Castell d'Or: Barberà de la Conca, Bellvei del Penedès, l'Arboç, l'Espluga de Francolí, la Nou de Gaià, Solivella, Vila-rodona, Vimbodí i Vinaixa.

DIVERSITAT de
PAISATGES
De la unió del coneixement i l'experiència de nou cooperatives de diferents Denominacions d'Origen de Catalunya i gràcies a la gran tasca que desenvolupen els seus viticultors, tècnics i enòlegs, a Castell d'Or s'elabora vins, caves i olis d'oliva que ha obtingut grans reconeixements arreu del món.

A més dels nostres productes d'alta qualitat; els cellers modernises, l'empenta cooperativista, la diversitat de paisatges i la xarxa d'agrobotigues són altres trets de Castell d'Or i que ens encantaria que descobrissis.

Prev
Next
CASTELL D'OR SL - Mare Ràfols, 3 1r 4a
08720  Vilafranca del Penedès (Barcelona) Spain
Tel. (+34)938905385 Fax (+34)938905446 castelldor@castelldor.com

Novetats de Castell d'Or

Estrenem pàgina web!

A Castell d'Or estem d'estrena! Des d'aquesta setmana comptem amb una nova plana web que s'adiu molt més al nostre estil i al saber fer de la nostra empresa. Una portada fixa, que resumeix els trets principals de Castell d'Or i fa la navegació senzilla, es complementa amb pàgines que destaquen altres elements del grup.

Les nostres marques, el més important

Castell d'Or compta amb un ampli ventall de productes de qualitat, de vins i caves de diferents denominacions d'origen catalanes, i tots ells integrats sota diferents marques. Aquestes marques representen el paisatge, els pagesos i els cellers cooperatius que donen orígen al vi i, al mateix temps, són reconegudes pels nostres clients. Per això, en aquesta nova web, els hi hem donat una especial importància.

Cellers modernistes, agrobotigues, tecnologia puntera

Tres dels cellers que integren Castell d'Or són modernistes (L'Espluga de Francolí, Barberà de la Conca i Vila-rodona) i ens agrada mostrar-ho. Per això donem especial importància al web al fet que es poden visitar, així com les imatges. A més, les 9 cooperatives que integren Castell d'Or compten amb una Agrobotiga, i això també hem volgut destacar-ho, així com les insta·lacions punteres que, juntament amb la vinya i el bon fer dels nostres professionals, fa que comptem amb productes de gran qualitat.

El bloc multi-idioma com a transmissor de l'actualitat de Castell d'Or

Des del 2011 que Castell d'Or compta amb un bloc on ha plasmat l'actualitat de l'empresa. Ara però, en aquesta nova etapa, el bloc també és multilingüe per donar resposta a la vocació exportadora del grup. Està en català, castellà i anglès i properament també en alemany.

Les xarxes socials per establir vincles amb el consumidor

Fa temps que Castell d'Or és a Facebook i Twitter. En aquesta nova etapa s'aprofundirà aquesta presència a les xarxes socials, així com es vincularan també continguts multi-idioma.

Esperem que gaudeixis d'aquesta nova web!