Raïms acabats de collir
PRODUCTES
d'ALTA QUALITAT

CELLERS COOPERATIUS

Els vins i caves de Castell d'Or són fruit de la feina ben feta de les cooperatives que integren el grup. La finalitat màxima de Castell d'Or és garantir un producte d'alta qualitat i assegurar unes millors rendes als socis de la cooperativa, és a dir, als viticultors i a les seves famílies.

Gràcies a la unió i al treball conjunt, Castell d'Or i les cooperatives membres compten amb unes instal·lacions punteres, uns serveis tècnics molt acurats tant a la vinya com als cellers, s'aposta per la innovació i una gran xarxa de distribució i comercialització dels productes arreu del món.

El celler de Vila-rodona
CELLERS
MODERNISTES

LES CATEDRALS DEL VI

L'escriptor Àngel Guimerà va denominar Catedral del Vi al celler cooperatiu de l'Espluga de Francolí. Aviat aquesta denominació va servir per anomenar aquells cellers construïts a principis del segle XX de la mà de Cèsar Martinell, deixeble d'Antoni Gaudí, i de Lluís Domenech i Montaner i el seu fill Pere Domènech Roura.

Castell d'Or compta amb tres cooperatives modernistes: la de l'Espluga de Francolí, Barbera de la Conca i Vila-rodona.

L'interior d'una de les nostres agrobotigues
XARXA
d'AGROBOTIGUES

Si vols gaudir dels vins, caves i oli d'oliva de Castell d'Or visita la nostra xarxa d'agrobotigues. Un tracte pròxim, els millors consells i els productes artesanals de proximitat són la nostra millor garantia.

Cellers cooperatius del grup Castell d'Or: Barberà de la Conca, Bellvei del Penedès, l'Arboç, l'Espluga de Francolí, la Nou de Gaià, Solivella, Vila-rodona, Vimbodí i Vinaixa.

DIVERSITAT de
PAISATGES
De la unió del coneixement i l'experiència de nou cooperatives de diferents Denominacions d'Origen de Catalunya i gràcies a la gran tasca que desenvolupen els seus viticultors, tècnics i enòlegs, a Castell d'Or s'elabora vins, caves i olis d'oliva que ha obtingut grans reconeixements arreu del món.

A més dels nostres productes d'alta qualitat; els cellers modernises, l'empenta cooperativista, la diversitat de paisatges i la xarxa d'agrobotigues són altres trets de Castell d'Or i que ens encantaria que descobrissis.

Prev
Next
CASTELL D'OR SL - Mare Ràfols, 3 1r 4a
08720  Vilafranca del Penedès (Barcelona) Spain
Tel. (+34)938905385 Fax (+34)938905446 castelldor@castelldor.com

Novetats de Castell d'Or

Castell d’Or incrementa la seva facturació un 21% el 2012, amb 7,6 milions d’euros

castelldor aeria petitaCastell d’Or ha fet balanç dels comptes del passat 2012 en l’assemblea de socis, informant que ha incrementat la seva facturació un 21% respecte el 2011, arribant a facturar més de 7,6 milions d’euros.

Pel que fa la producció i comercialització d’ampolles, Castell d’Or ha venut un 16% més d’ampolles de cava i un 12% més d’ampolles de vi respecte el 2011. Pel que fa l’exportació, Castell d’Or compta amb vins als mercats de 24 països d’Europa, Àsia i Amèrica.

Castell d’Or és una empresa fundada per nou cellers cooperatius de Catalunya, els quals en són accionistes, que van unir els seus processos de producció, elaboració i envasat de vi i comercialitzen junts sota la marca Castell d’Or en diferents denominacions d’Origen. La seva missió és elaborar vins de màxima qualitat bona relació qualitat-preu.

Tots els vins de Castell d’Or provenen de vinyes pròpies dels socis de les cooperatives del grup, d’aquesta manera pot controlar tota la producció del vi base de cada DO, des del seu inici fins quan l’ampolla arriba al consumidor. Les plantes embotelladores es troben a Vila-rodona, on també hi ha la cava principal i el centre logístic, l’Espluga de Francolí i l’Arboç. Les oficines centrals són a Vilafranca del Penedès, i actualment s’estan ampliant.

FOTO: Imatge aèria de les instal·lacions de Castell d’Or a Vila-rodona.