Raïms acabats de collir
PRODUCTES
d'ALTA QUALITAT

CELLERS COOPERATIUS

Els vins i caves de Castell d'Or són fruit de la feina ben feta de les cooperatives que integren el grup. La finalitat màxima de Castell d'Or és garantir un producte d'alta qualitat i assegurar unes millors rendes als socis de la cooperativa, és a dir, als viticultors i a les seves famílies.

Gràcies a la unió i al treball conjunt, Castell d'Or i les cooperatives membres compten amb unes instal·lacions punteres, uns serveis tècnics molt acurats tant a la vinya com als cellers, s'aposta per la innovació i una gran xarxa de distribució i comercialització dels productes arreu del món.

El celler de Vila-rodona
CELLERS
MODERNISTES

LES CATEDRALS DEL VI

L'escriptor Àngel Guimerà va denominar Catedral del Vi al celler cooperatiu de l'Espluga de Francolí. Aviat aquesta denominació va servir per anomenar aquells cellers construïts a principis del segle XX de la mà de Cèsar Martinell, deixeble d'Antoni Gaudí, i de Lluís Domenech i Montaner i el seu fill Pere Domènech Roura.

Castell d'Or compta amb tres cooperatives modernistes: la de l'Espluga de Francolí, Barbera de la Conca i Vila-rodona.

L'interior d'una de les nostres agrobotigues
XARXA
d'AGROBOTIGUES

Si vols gaudir dels vins, caves i oli d'oliva de Castell d'Or visita la nostra xarxa d'agrobotigues. Un tracte pròxim, els millors consells i els productes artesanals de proximitat són la nostra millor garantia.

Cellers cooperatius del grup Castell d'Or: Barberà de la Conca, Bellvei del Penedès, l'Arboç, l'Espluga de Francolí, la Nou de Gaià, Solivella, Vila-rodona, Vimbodí i Vinaixa.

DIVERSITAT de
PAISATGES
De la unió del coneixement i l'experiència de nou cooperatives de diferents Denominacions d'Origen de Catalunya i gràcies a la gran tasca que desenvolupen els seus viticultors, tècnics i enòlegs, a Castell d'Or s'elabora vins, caves i olis d'oliva que ha obtingut grans reconeixements arreu del món.

A més dels nostres productes d'alta qualitat; els cellers modernises, l'empenta cooperativista, la diversitat de paisatges i la xarxa d'agrobotigues són altres trets de Castell d'Or i que ens encantaria que descobrissis.

Prev
Next
CASTELL D'OR SL - Mare Ràfols, 3 1r 4a
08720  Vilafranca del Penedès (Barcelona) Spain
Tel. (+34)938905385 Fax (+34)938905446 castelldor@castelldor.com

Novetats de Castell d'Or

Castell d’Or i CEVIPE viatgen a Argentina i Brasil en un intercanvi d’experiències entre cooperatives vinícoles

Una expedició de CEVIPE i de Castell d’Or viatgen durant uns dies a Argentina i Brasil amb l’objectiu d’establir les bases per a la creació d’una associació intercontinental que vetlli pels interessos de les cooperatives vinícoles al món.

Aquest viatge és la continuació d’una visita prèvia que van fer a França i a aquestes cooperatives penedesenques una delegació de representants de FECOVICA (Federació de Cooperatives Vinícoles d’Argentina) i FECOVINHO (Federació de Cooperatives Vinícoles de Brasil. Aquest proper mes de novembre, argentins i brasilenys també visitaran el Penedès per a continuar amb les relacions.

Durant el viatge es visitaran zones de viticultura de regadiu modernes, s’analitzarà el funcionament de les cooperatives de la regió, així com la comercialització dels productes vitivinícoles argentins i brasilenys en zones com Salta, Calayate, La Rioja, San Juan, Vall d’Uixó i Mendoza (Argentina) i a Puerto Alegre (Brasil).

Juntament amb CEVIPE i Castell d’Or també visitaran aquests països representants de cooperatives de França liderats per Joel Castany, una referència en el cooperativisme vinícola europeu, president de la Coopérative Val d'Orbieu que elabora més de 300 milions d’ampolles de vi.

D’altra banda, Castell d’Or té previst dur a terme diferents accions a Argentina i sobretot Brasil, amb la finalitat d’introduir els vins i caves que elaboren en aquests països.