Raïms acabats de collir
PRODUCTES
d'ALTA QUALITAT

CELLERS COOPERATIUS

Els vins i caves de Castell d'Or són fruit de la feina ben feta de les cooperatives que integren el grup. La finalitat màxima de Castell d'Or és garantir un producte d'alta qualitat i assegurar unes millors rendes als socis de la cooperativa, és a dir, als viticultors i a les seves famílies.

Gràcies a la unió i al treball conjunt, Castell d'Or i les cooperatives membres compten amb unes instal·lacions punteres, uns serveis tècnics molt acurats tant a la vinya com als cellers, s'aposta per la innovació i una gran xarxa de distribució i comercialització dels productes arreu del món.

El celler de Vila-rodona
CELLERS
MODERNISTES

LES CATEDRALS DEL VI

L'escriptor Àngel Guimerà va denominar Catedral del Vi al celler cooperatiu de l'Espluga de Francolí. Aviat aquesta denominació va servir per anomenar aquells cellers construïts a principis del segle XX de la mà de Cèsar Martinell, deixeble d'Antoni Gaudí, i de Lluís Domenech i Montaner i el seu fill Pere Domènech Roura.

Castell d'Or compta amb tres cooperatives modernistes: la de l'Espluga de Francolí, Barbera de la Conca i Vila-rodona.

L'interior d'una de les nostres agrobotigues
XARXA
d'AGROBOTIGUES

Si vols gaudir dels vins, caves i oli d'oliva de Castell d'Or visita la nostra xarxa d'agrobotigues. Un tracte pròxim, els millors consells i els productes artesanals de proximitat són la nostra millor garantia.

Cellers cooperatius del grup Castell d'Or: Barberà de la Conca, Bellvei del Penedès, l'Arboç, l'Espluga de Francolí, la Nou de Gaià, Solivella, Vila-rodona, Vimbodí i Vinaixa.

DIVERSITAT de
PAISATGES
De la unió del coneixement i l'experiència de nou cooperatives de diferents Denominacions d'Origen de Catalunya i gràcies a la gran tasca que desenvolupen els seus viticultors, tècnics i enòlegs, a Castell d'Or s'elabora vins, caves i olis d'oliva que ha obtingut grans reconeixements arreu del món.

A més dels nostres productes d'alta qualitat; els cellers modernises, l'empenta cooperativista, la diversitat de paisatges i la xarxa d'agrobotigues són altres trets de Castell d'Or i que ens encantaria que descobrissis.

Prev
Next
CASTELL D'OR SL - Mare Ràfols, 3 1r 4a
08720  Vilafranca del Penedès (Barcelona) Spain
Tel. (+34)938905385 Fax (+34)938905446 castelldor@castelldor.com

Novetats de Castell d'Or

De poda i calçotades…

És durant aquesta època de l'any quan les zones vinícoles compten amb un paisatge més trist. Tons marrons, vinyes descansant i, alguna columna de fum que et fa imaginar que per allà a la vora hi ha un pagès cremant sarments (tot i que hi ha molts pagesos que no ho cremen, sinó que aprofiten els restes com a matèria orgànica).

És l'època de la poda, un moment important per determinar la producció i la qualitat del raïm (us recomanem aquest vídeo de la DO Penedès que ho explica molt bé).

La poda també ens marca un moment important del calendari, i més per les comarques de l'Alt Camp, Tarragonés i Penedès: l'època de les calçotades. De fet, els sarments són molt útils per a coure els calçots, perquè aquests es fan al foc viu. I, per tant, no és extrany olorar el flaire dels calçots qualsevol dissabte o diumenge al punt del migdia tot passejant entre vinyes.

I algunes de les cooperatives que integren el grup Castell d'Or estan al bellmig de la zona de calçots, com Vila-rodona, al costat de Valls. Així que si teniu pensat anar cap a l'Alt Camp a fer una calçotada, us recomanem que visiteu la cooperativa, una de les joies del modernisme arquitectònic.

Quin vi tastar amb els calçots? Us recomanem vins negres potents, que ens ajudin a netejar la boca del fort gust de la salsa dels calçots. I com no, vins de la zona. Aquesta és la nostra selecció:

  • Flama Roja Negre: el vi de la DO Tarragona, la DO natural del calçot. Un vi jove, fresc, afruitat.
  • Flama d'Or Reserva: elaborat amb Cabernet Sauvignon i Ull de Llebre, ha obtingut guardons que han valorat la seva bona relació qualitat-preu.
  • Cossetània Criança: vi de la DO Penedès, elaborat amb Ull de Llebre i Merlot. Amb cos i potència, bona estructura.