Raïms acabats de collir
PRODUCTES
d'ALTA QUALITAT

CELLERS COOPERATIUS

Els vins i caves de Castell d'Or són fruit de la feina ben feta de les cooperatives que integren el grup. La finalitat màxima de Castell d'Or és garantir un producte d'alta qualitat i assegurar unes millors rendes als socis de la cooperativa, és a dir, als viticultors i a les seves famílies.

Gràcies a la unió i al treball conjunt, Castell d'Or i les cooperatives membres compten amb unes instal·lacions punteres, uns serveis tècnics molt acurats tant a la vinya com als cellers, s'aposta per la innovació i una gran xarxa de distribució i comercialització dels productes arreu del món.

El celler de Vila-rodona
CELLERS
MODERNISTES

LES CATEDRALS DEL VI

L'escriptor Àngel Guimerà va denominar Catedral del Vi al celler cooperatiu de l'Espluga de Francolí. Aviat aquesta denominació va servir per anomenar aquells cellers construïts a principis del segle XX de la mà de Cèsar Martinell, deixeble d'Antoni Gaudí, i de Lluís Domenech i Montaner i el seu fill Pere Domènech Roura.

Castell d'Or compta amb tres cooperatives modernistes: la de l'Espluga de Francolí, Barbera de la Conca i Vila-rodona.

L'interior d'una de les nostres agrobotigues
XARXA
d'AGROBOTIGUES

Si vols gaudir dels vins, caves i oli d'oliva de Castell d'Or visita la nostra xarxa d'agrobotigues. Un tracte pròxim, els millors consells i els productes artesanals de proximitat són la nostra millor garantia.

Cellers cooperatius del grup Castell d'Or: Barberà de la Conca, Bellvei del Penedès, l'Arboç, l'Espluga de Francolí, la Nou de Gaià, Solivella, Vila-rodona, Vimbodí i Vinaixa.

DIVERSITAT de
PAISATGES
De la unió del coneixement i l'experiència de nou cooperatives de diferents Denominacions d'Origen de Catalunya i gràcies a la gran tasca que desenvolupen els seus viticultors, tècnics i enòlegs, a Castell d'Or s'elabora vins, caves i olis d'oliva que ha obtingut grans reconeixements arreu del món.

A més dels nostres productes d'alta qualitat; els cellers modernises, l'empenta cooperativista, la diversitat de paisatges i la xarxa d'agrobotigues són altres trets de Castell d'Or i que ens encantaria que descobrissis.

Prev
Next
CASTELL D'OR SL - Mare Ràfols, 3 1r 4a
08720  Vilafranca del Penedès (Barcelona) Spain
Tel. (+34)938905385 Fax (+34)938905446 castelldor@castelldor.com

Novetats de Castell d'Or

Més medalles pels vins i caves de Castell d’Or

Els vins del grup han estat guardonats al Concours Mondial de Bruxelles, al Bacchus 2012 i al XVIII Concurs de Vins Embotellats de la DO Tarragona

El grup Castell d'Or en el que porta d’any ha rebut 3 premis importants. Per una banda, el cava Flama d’Or Brut ha rebut una medalla d’Or en el darrer Concurs Mundial de Brussel·les, un veritable campionat del món on s'han presentat més de 7.000 vins de tots els continents i està format per un jurat de 275 tastadors.

D’altra banda, en el X Concurs Internacional de Vins Bacchus 2012, la cita espanyola amb els vins de tot el món, el vi Castell de la Comanda Negre Jove ha estat guardonat amb la medalla de plata.

I, el Flama Roja vi blanc, ha rebut el primer premi al XVIII Concurs de Vins embotellats de la DO Tarragona, el concurs que premia els millors vins d’aquesta Denominació d’Origen.

Aquests 3 guardons assolits pel grup, a l’espera de conèixer nous premis, posen de manifest la gran tasca que s'està fent des del grup Castell d'Or per oferir productes d'alta qualitat i d'acord a les tendències del mercat

Castell d'Or és una empresa fundada per nou cellers cooperatius de Catalunya que, a partir de la unió dels processos de producció, elaboració i envasat de vins, comercialitzen junts vins, caves i olis de diferents denominacions d'origen de Catalunya.