Raïms acabats de collir
PRODUCTES
d'ALTA QUALITAT

CELLERS COOPERATIUS

Els vins i caves de Castell d'Or són fruit de la feina ben feta de les cooperatives que integren el grup. La finalitat màxima de Castell d'Or és garantir un producte d'alta qualitat i assegurar unes millors rendes als socis de la cooperativa, és a dir, als viticultors i a les seves famílies.

Gràcies a la unió i al treball conjunt, Castell d'Or i les cooperatives membres compten amb unes instal·lacions punteres, uns serveis tècnics molt acurats tant a la vinya com als cellers, s'aposta per la innovació i una gran xarxa de distribució i comercialització dels productes arreu del món.

El celler de Vila-rodona
CELLERS
MODERNISTES

LES CATEDRALS DEL VI

L'escriptor Àngel Guimerà va denominar Catedral del Vi al celler cooperatiu de l'Espluga de Francolí. Aviat aquesta denominació va servir per anomenar aquells cellers construïts a principis del segle XX de la mà de Cèsar Martinell, deixeble d'Antoni Gaudí, i de Lluís Domenech i Montaner i el seu fill Pere Domènech Roura.

Castell d'Or compta amb tres cooperatives modernistes: la de l'Espluga de Francolí, Barbera de la Conca i Vila-rodona.

L'interior d'una de les nostres agrobotigues
XARXA
d'AGROBOTIGUES

Si vols gaudir dels vins, caves i oli d'oliva de Castell d'Or visita la nostra xarxa d'agrobotigues. Un tracte pròxim, els millors consells i els productes artesanals de proximitat són la nostra millor garantia.

Cellers cooperatius del grup Castell d'Or: Barberà de la Conca, Bellvei del Penedès, l'Arboç, l'Espluga de Francolí, la Nou de Gaià, Solivella, Vila-rodona, Vimbodí i Vinaixa.

DIVERSITAT de
PAISATGES
De la unió del coneixement i l'experiència de nou cooperatives de diferents Denominacions d'Origen de Catalunya i gràcies a la gran tasca que desenvolupen els seus viticultors, tècnics i enòlegs, a Castell d'Or s'elabora vins, caves i olis d'oliva que ha obtingut grans reconeixements arreu del món.

A més dels nostres productes d'alta qualitat; els cellers modernises, l'empenta cooperativista, la diversitat de paisatges i la xarxa d'agrobotigues són altres trets de Castell d'Or i que ens encantaria que descobrissis.

Prev
Next
CASTELL D'OR SL - Mare Ràfols, 3 1r 4a
08720  Vilafranca del Penedès (Barcelona) Spain
Tel. (+34)938905385 Fax (+34)938905446 castelldor@castelldor.com

Novetats de Castell d'Or

Els vins de Castell d’Or obtenen sis premis al XXIè Concurs de vins i caves de la DO Conca de Barberà

El grup Castell d'Or s'ha emportat sis premis en el XXIè Concurs de vins i caves de la Conca de Barberà, lliurats el passat divendres, 1 de juliol a Poblet. Els vins guardonats han estat:
- el Millor vi Rosat Jove pel Castell de la Comanda Trepat 2010

- el Millor vi Negre Reserva pel Francolí Cabernet Sauvignon i Ull de Llebre 2006

- el 2n Millor vi blanc Jove pel Francolí Parellada Macabeu 2010

- el 2n millor Cava Brut Nature pel Puig de Solivella

- el 3r Millor vi Negre Jove pel Francolí Trepat i Ull de Llebre 2009

- el 3r Millor Cava Rosat pel Puig de Solivella Brut Trepat.

Castell d'Or compta amb una gran força a la Conca de Barberà, on hi ha 4 dels 9 cellers cooperatius del grup: Barberà de la Conca, l'Espluga de Francolí, Solivella i Vimbodí, on s'elaboren vins d'aquesta DO i de la DO Cava d'alta qualitat. A més, Castell d'Or també està integrat per les cooperatives de Bellvei del Penedès, L'Arboç, La Nou de Gaià, Vila-rodona, Vimbodí i Vinaixa. I a més de la DO Conca de Barberà i Cava, elabora vins de la DO Penedès, DO Catalunya, DO Tarragona, DO Montsant i DOQ Priorat.

Aquest concurs té l'objectiu de promoure la qualitat i l'excel·lència dels vins i caves que s'elaboren a la Conca de Barberà i un dels cellers més premiats d'aquest concurs ha estat Castell d'Or, posant-se de manifest la gran tasca que s'està fent des del grup, oferint productes d'alta qualitat i d'acord a les tendències del mercat.