Raïms acabats de collir
PRODUCTES
d'ALTA QUALITAT

CELLERS COOPERATIUS

Els vins i caves de Castell d'Or són fruit de la feina ben feta de les cooperatives que integren el grup. La finalitat màxima de Castell d'Or és garantir un producte d'alta qualitat i assegurar unes millors rendes als socis de la cooperativa, és a dir, als viticultors i a les seves famílies.

Gràcies a la unió i al treball conjunt, Castell d'Or i les cooperatives membres compten amb unes instal·lacions punteres, uns serveis tècnics molt acurats tant a la vinya com als cellers, s'aposta per la innovació i una gran xarxa de distribució i comercialització dels productes arreu del món.

El celler de Vila-rodona
CELLERS
MODERNISTES

LES CATEDRALS DEL VI

L'escriptor Àngel Guimerà va denominar Catedral del Vi al celler cooperatiu de l'Espluga de Francolí. Aviat aquesta denominació va servir per anomenar aquells cellers construïts a principis del segle XX de la mà de Cèsar Martinell, deixeble d'Antoni Gaudí, i de Lluís Domenech i Montaner i el seu fill Pere Domènech Roura.

Castell d'Or compta amb tres cooperatives modernistes: la de l'Espluga de Francolí, Barbera de la Conca i Vila-rodona.

L'interior d'una de les nostres agrobotigues
XARXA
d'AGROBOTIGUES

Si vols gaudir dels vins, caves i oli d'oliva de Castell d'Or visita la nostra xarxa d'agrobotigues. Un tracte pròxim, els millors consells i els productes artesanals de proximitat són la nostra millor garantia.

Cellers cooperatius del grup Castell d'Or: Barberà de la Conca, Bellvei del Penedès, l'Arboç, l'Espluga de Francolí, la Nou de Gaià, Solivella, Vila-rodona, Vimbodí i Vinaixa.

DIVERSITAT de
PAISATGES
De la unió del coneixement i l'experiència de nou cooperatives de diferents Denominacions d'Origen de Catalunya i gràcies a la gran tasca que desenvolupen els seus viticultors, tècnics i enòlegs, a Castell d'Or s'elabora vins, caves i olis d'oliva que ha obtingut grans reconeixements arreu del món.

A més dels nostres productes d'alta qualitat; els cellers modernises, l'empenta cooperativista, la diversitat de paisatges i la xarxa d'agrobotigues són altres trets de Castell d'Or i que ens encantaria que descobrissis.

Prev
Next
CASTELL D'OR SL - Mare Ràfols, 3 1r 4a
08720  Vilafranca del Penedès (Barcelona) Spain
Tel. (+34)938905385 Fax (+34)938905446 castelldor@castelldor.com

Novetats de Castell d'Or

11 i 12 de juny, 2a Festa del Trepat a Barberà de la Conca

Els propers 11 i 12 de juny se celebrarà, a Barberà de la Conca, la 2a Edició de la Festa del Trepat, una festa que compta amb la participació de la cooperativa agrícola de Barberà de la Conca, accionista de Castell d'Or.

Es tracta d’una festa organitzada al voltant de la varietat Trepat, una varietat de raïm autòctona de la DO Conca de Barberà i molt apreciada pels vins i rosats i caves i que, darrerament, també s'hi elaboren excel·lents vins negres.

D'entre tots els actes destaquen la segona trobada de plaques de cava a Barberà de la Conca, organitzada per la Cooperativa Agrícola de Barberà, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barberà de la Conca, o l'esmorzar popular.

Així, la trobada de plaques de cava serà una activitat molt important dins les programades, d’entre les quals se’n destaca l’esmorzar popular als voltants del celler cooperatiu, visites a vinyes de Trepat, tast de vins i caves de Trepat amb presència de professionals del sector, venda de vins i caves de Trepat en portals emblemàtics o seleccionats de la població, on es combinarà amb originals obres d’art d’artistes vinculats amb la població i la comarca.

En honor a aquesta festa, la Cooperativa treurà una placa de cava en honor a la festa amb el Cava Castell de la Comanda Trepat 100% elaborat per Castell d’Or, de la qual la Cooperativa n’és associat.

Per més informació sobre la Festa del Trepat, consulteu a la pàgina de Facebook de la festa.