Raïms acabats de collir
PRODUCTES
d'ALTA QUALITAT

CELLERS COOPERATIUS

Els vins i caves de Castell d'Or són fruit de la feina ben feta de les cooperatives que integren el grup. La finalitat màxima de Castell d'Or és garantir un producte d'alta qualitat i assegurar unes millors rendes als socis de la cooperativa, és a dir, als viticultors i a les seves famílies.

Gràcies a la unió i al treball conjunt, Castell d'Or i les cooperatives membres compten amb unes instal·lacions punteres, uns serveis tècnics molt acurats tant a la vinya com als cellers, s'aposta per la innovació i una gran xarxa de distribució i comercialització dels productes arreu del món.

El celler de Vila-rodona
CELLERS
MODERNISTES

LES CATEDRALS DEL VI

L'escriptor Àngel Guimerà va denominar Catedral del Vi al celler cooperatiu de l'Espluga de Francolí. Aviat aquesta denominació va servir per anomenar aquells cellers construïts a principis del segle XX de la mà de Cèsar Martinell, deixeble d'Antoni Gaudí, i de Lluís Domenech i Montaner i el seu fill Pere Domènech Roura.

Castell d'Or compta amb tres cooperatives modernistes: la de l'Espluga de Francolí, Barbera de la Conca i Vila-rodona.

L'interior d'una de les nostres agrobotigues
XARXA
d'AGROBOTIGUES

Si vols gaudir dels vins, caves i oli d'oliva de Castell d'Or visita la nostra xarxa d'agrobotigues. Un tracte pròxim, els millors consells i els productes artesanals de proximitat són la nostra millor garantia.

Cellers cooperatius del grup Castell d'Or: Barberà de la Conca, Bellvei del Penedès, l'Arboç, l'Espluga de Francolí, la Nou de Gaià, Solivella, Vila-rodona, Vimbodí i Vinaixa.

DIVERSITAT de
PAISATGES
De la unió del coneixement i l'experiència de nou cooperatives de diferents Denominacions d'Origen de Catalunya i gràcies a la gran tasca que desenvolupen els seus viticultors, tècnics i enòlegs, a Castell d'Or s'elabora vins, caves i olis d'oliva que ha obtingut grans reconeixements arreu del món.

A més dels nostres productes d'alta qualitat; els cellers modernises, l'empenta cooperativista, la diversitat de paisatges i la xarxa d'agrobotigues són altres trets de Castell d'Or i que ens encantaria que descobrissis.

Prev
Next
CASTELL D'OR SL - Mare Ràfols, 3 1r 4a
08720  Vilafranca del Penedès (Barcelona) Spain
Tel. (+34)938905385 Fax (+34)938905446 castelldor@castelldor.com

Novetats de Castell d'Or

Festa del Trepat a la Cooperativa de Barberà de la Conca

Cartell de la Festa del Trepat

El raïm trepat és una varietat de raïm autòctona de la Conca de Barberà, amb una bona acidesa i graduació alcohòlica mitjana.  S'obtenen vins rosats i vins base per a caves molt particulars i que val la pena conèixer. Per aquest motiu us convidem a anar a Barberà de la Conca, on el proper dissabte, 22 de maig, se celebrarà la Festa del Trepat.
La Cooperativa de Barberà de la Conca, del grup Castell d'Or, també participa en aquesta festa i la major part de les activitats tindran lloc just davant del celler modernista de Cesar Martinell. Esmorzar popular, trobada de coleccionistes de plaques, un dinar maridatge, un espectacular tast de vins dirigit pel prestigiós sumiller Roger Viusà o un concert de jazz amb trepat, són alguns dels actes programats i que podeu consultar al web de l'Ajuntament. També s'ha creat una pàgina al Facebook per l'ocasió, on podeu informar-vos dels darrers detalls de la festa.

Des de Castell d'Or us convidem a degustar els vins que elaborem amb aquesta varietat tant pròpia de la Conca de Barberà.