Raïms acabats de collir
PRODUCTES
d'ALTA QUALITAT

CELLERS COOPERATIUS

Els vins i caves de Castell d'Or són fruit de la feina ben feta de les cooperatives que integren el grup. La finalitat màxima de Castell d'Or és garantir un producte d'alta qualitat i assegurar unes millors rendes als socis de la cooperativa, és a dir, als viticultors i a les seves famílies.

Gràcies a la unió i al treball conjunt, Castell d'Or i les cooperatives membres compten amb unes instal·lacions punteres, uns serveis tècnics molt acurats tant a la vinya com als cellers, s'aposta per la innovació i una gran xarxa de distribució i comercialització dels productes arreu del món.

El celler de Vila-rodona
CELLERS
MODERNISTES

LES CATEDRALS DEL VI

L'escriptor Àngel Guimerà va denominar Catedral del Vi al celler cooperatiu de l'Espluga de Francolí. Aviat aquesta denominació va servir per anomenar aquells cellers construïts a principis del segle XX de la mà de Cèsar Martinell, deixeble d'Antoni Gaudí, i de Lluís Domenech i Montaner i el seu fill Pere Domènech Roura.

Castell d'Or compta amb tres cooperatives modernistes: la de l'Espluga de Francolí, Barbera de la Conca i Vila-rodona.

L'interior d'una de les nostres agrobotigues
XARXA
d'AGROBOTIGUES

Si vols gaudir dels vins, caves i oli d'oliva de Castell d'Or visita la nostra xarxa d'agrobotigues. Un tracte pròxim, els millors consells i els productes artesanals de proximitat són la nostra millor garantia.

Cellers cooperatius del grup Castell d'Or: Barberà de la Conca, Bellvei del Penedès, l'Arboç, l'Espluga de Francolí, la Nou de Gaià, Solivella, Vila-rodona, Vimbodí i Vinaixa.

DIVERSITAT de
PAISATGES
De la unió del coneixement i l'experiència de nou cooperatives de diferents Denominacions d'Origen de Catalunya i gràcies a la gran tasca que desenvolupen els seus viticultors, tècnics i enòlegs, a Castell d'Or s'elabora vins, caves i olis d'oliva que ha obtingut grans reconeixements arreu del món.

A més dels nostres productes d'alta qualitat; els cellers modernises, l'empenta cooperativista, la diversitat de paisatges i la xarxa d'agrobotigues són altres trets de Castell d'Or i que ens encantaria que descobrissis.

Prev
Next
CASTELL D'OR SL - Mare Ràfols, 3 1r 4a
08720  Vilafranca del Penedès (Barcelona) Spain
Tel. (+34)938905385 Fax (+34)938905446 castelldor@castelldor.com

Novetats de Castell d'Or

Els nostres vins guanyen 3 medalles d’or al Concurs Mundial de Brussel·les!

El grup Castell d'Or s'ha emportat 3 medalles d'or en el darrer Concurs Mundial de Brussel·les, un veritable campionat del món on s'han presentat més de 7.000 vins de tots els contintents i està format per un jurat de 275 tastadors. Aquestes 3 medalles assolides pel grup, sens dubte, un dels cellers més premiats d'aquest concurs, posen de manifest la gran tasca que s'està fent des del grup Castell d'Or per oferir productes d'alta qualitat i d'acord a les tendències del mercat.

Els vins premiats han estat:
Cossetània 2006, vi negre de la Denominació d'Origen Penedès, elaborat amb cabernet sauvignon i merlot, d'aromes intensos i equilibrat i sedòs en boca. És un vi amb personalitat i molt expressiu.

Flama d'Or 2002, vi negre reserva de la Denominació d'Origen Catalunya, elaborat amb Ull de llebre i Cabernet Sauvignon, de color elegant, aromes intensos i potent i carnós en boca. Un vi equilibrat, potent, amb cos i persistent.

Abadia Mediterrània 2007, vi negre de la Denominació d'Origen Qualificada del Priorat, un vi elaborat amb vinyes centenàries de Garnatxa i Carinyena, de gran intensitat en gustos i aromes

El diari electrònic de l'Avui, vadevi.cat, se'n fa ressò i publica una fotografia dels nostres vins. Ho podeu veure clicant aquí.

Aquestes són les fitxes de tast dels 3 vins seleccionats amb Medalla d'Or:

Fitxes de tast dels vins guanyadors al Concurs Mundial de Brussel·les 2010