Raïms acabats de collir
PRODUCTES
d'ALTA QUALITAT

CELLERS COOPERATIUS

Els vins i caves de Castell d'Or són fruit de la feina ben feta de les cooperatives que integren el grup. La finalitat màxima de Castell d'Or és garantir un producte d'alta qualitat i assegurar unes millors rendes als socis de la cooperativa, és a dir, als viticultors i a les seves famílies.

Gràcies a la unió i al treball conjunt, Castell d'Or i les cooperatives membres compten amb unes instal·lacions punteres, uns serveis tècnics molt acurats tant a la vinya com als cellers, s'aposta per la innovació i una gran xarxa de distribució i comercialització dels productes arreu del món.

El celler de Vila-rodona
CELLERS
MODERNISTES

LES CATEDRALS DEL VI

L'escriptor Àngel Guimerà va denominar Catedral del Vi al celler cooperatiu de l'Espluga de Francolí. Aviat aquesta denominació va servir per anomenar aquells cellers construïts a principis del segle XX de la mà de Cèsar Martinell, deixeble d'Antoni Gaudí, i de Lluís Domenech i Montaner i el seu fill Pere Domènech Roura.

Castell d'Or compta amb tres cooperatives modernistes: la de l'Espluga de Francolí, Barbera de la Conca i Vila-rodona.

L'interior d'una de les nostres agrobotigues
XARXA
d'AGROBOTIGUES

Si vols gaudir dels vins, caves i oli d'oliva de Castell d'Or visita la nostra xarxa d'agrobotigues. Un tracte pròxim, els millors consells i els productes artesanals de proximitat són la nostra millor garantia.

Cellers cooperatius del grup Castell d'Or: Barberà de la Conca, Bellvei del Penedès, l'Arboç, l'Espluga de Francolí, la Nou de Gaià, Solivella, Vila-rodona, Vimbodí i Vinaixa.

DIVERSITAT de
PAISATGES
De la unió del coneixement i l'experiència de nou cooperatives de diferents Denominacions d'Origen de Catalunya i gràcies a la gran tasca que desenvolupen els seus viticultors, tècnics i enòlegs, a Castell d'Or s'elabora vins, caves i olis d'oliva que ha obtingut grans reconeixements arreu del món.

A més dels nostres productes d'alta qualitat; els cellers modernises, l'empenta cooperativista, la diversitat de paisatges i la xarxa d'agrobotigues són altres trets de Castell d'Or i que ens encantaria que descobrissis.

Prev
Next
CASTELL D'OR SL - Mare Ràfols, 3 1r 4a
08720  Vilafranca del Penedès (Barcelona) Spain
Tel. (+34)938905385 Fax (+34)938905446 castelldor@castelldor.com

Novetats de Castell d'Or

Castell d’Or serà present a la Fira del Vi de la DO Tarragona aquest cap de setmana

Flama Roja negre

Flama Roja negre

Flama Roja Reserva

Flama Roja Reserva

El grup Castell d'Or presentarà el vi Flama Roja a la Fira del Vi de la DO Tarragona que tindrà lloc del 14 al 16 de maig a la Rambla Nova de Tarragona.

Castell d'Or, que compta amb vins a diferents Denominacions d'Origen de Catalunya, en aquesta ocasió oferirà a degustar els vins emparats en la DO Tarragona, és a dir, els vins Flama Roja, elaborats a la Cooperativa de Vila-rodona.

La Fira, que enguany celebrarà la seva XIII edició, està organitzada conjuntament per la Cambra de Comerç i la DO Tarragona i té un caràcter bianual, amb l'objectiu de superar les 12.000 tastos de l'anterior edició. A la Fira participaran 13 cellers i s'instal·laran carpes més grans per atreure un major nombre de visitants, de manera que s'espera despatxar al voltant de 20.000 tiquets que, al preu de cinc euros, permetran fer cinc tastos, acompanyades d'una degustació de coca o formatge.

A l'estand de Castell d'Or es podran degustar els vins blanc, rosat, negre i reserva de Flama d'Or, així com mistela, vi ranci i moscatell de la Cooperativa de Vila-rodona.