Raïms acabats de collir
PRODUCTES
d'ALTA QUALITAT

CELLERS COOPERATIUS

Els vins i caves de Castell d'Or són fruit de la feina ben feta de les cooperatives que integren el grup. La finalitat màxima de Castell d'Or és garantir un producte d'alta qualitat i assegurar unes millors rendes als socis de la cooperativa, és a dir, als viticultors i a les seves famílies.

Gràcies a la unió i al treball conjunt, Castell d'Or i les cooperatives membres compten amb unes instal·lacions punteres, uns serveis tècnics molt acurats tant a la vinya com als cellers, s'aposta per la innovació i una gran xarxa de distribució i comercialització dels productes arreu del món.

El celler de Vila-rodona
CELLERS
MODERNISTES

LES CATEDRALS DEL VI

L'escriptor Àngel Guimerà va denominar Catedral del Vi al celler cooperatiu de l'Espluga de Francolí. Aviat aquesta denominació va servir per anomenar aquells cellers construïts a principis del segle XX de la mà de Cèsar Martinell, deixeble d'Antoni Gaudí, i de Lluís Domenech i Montaner i el seu fill Pere Domènech Roura.

Castell d'Or compta amb tres cooperatives modernistes: la de l'Espluga de Francolí, Barbera de la Conca i Vila-rodona.

L'interior d'una de les nostres agrobotigues
XARXA
d'AGROBOTIGUES

Si vols gaudir dels vins, caves i oli d'oliva de Castell d'Or visita la nostra xarxa d'agrobotigues. Un tracte pròxim, els millors consells i els productes artesanals de proximitat són la nostra millor garantia.

Cellers cooperatius del grup Castell d'Or: Barberà de la Conca, Bellvei del Penedès, l'Arboç, l'Espluga de Francolí, la Nou de Gaià, Solivella, Vila-rodona, Vimbodí i Vinaixa.

DIVERSITAT de
PAISATGES
De la unió del coneixement i l'experiència de nou cooperatives de diferents Denominacions d'Origen de Catalunya i gràcies a la gran tasca que desenvolupen els seus viticultors, tècnics i enòlegs, a Castell d'Or s'elabora vins, caves i olis d'oliva que ha obtingut grans reconeixements arreu del món.

A més dels nostres productes d'alta qualitat; els cellers modernises, l'empenta cooperativista, la diversitat de paisatges i la xarxa d'agrobotigues són altres trets de Castell d'Or i que ens encantaria que descobrissis.

Prev
Next
CASTELL D'OR SL - Mare Ràfols, 3 1r 4a
08720  Vilafranca del Penedès (Barcelona) Spain
Tel. (+34)938905385 Fax (+34)938905446 castelldor@castelldor.com

Novetats de Castell d'Or

Castell d’Or també comercialitza oli d’oliva extra

El grup cooperatiu Castell d'Or també comercialitza oli d'oliva extra a més del vi i el cava, ampliant així la seva cartera de productes de qualitat. L'oli és de la Denominació d'Origen Protegida (DOP) Siurana i és fruit de les olives arbequines dels socis de les cooperatives que integren el grup Castell d'Or, i s'elabora a la cooperativa de l'Espluga de Francolí i al Centre Oleícola del Penedès (CEOLPE) i es comercialitza sota les marques Cossetània i Francolí.

Els socis de les cooperatives del grup Castell d'Or produeixen uns 3,5 milions de quilograms d'olives. D'aquesta producció, el grup Castell d'Or comercialitza 600.000 litres d'oli i la resta és per consum propi del soci o es comercialitza a les agrobotigues del grup. L'oli Cossetània i Francolí és de qualitat Extra Verge i s'embotella en garrafes de 5l, 2l, i ampolles de 0'75l, 0'5l i 0'25l. Principalment s'està distribuïnt a botigues i agrobotigues de Catalunya, però s'està iniciant la seva exportació a altres països com Alemanya, on Castell d'Or hi té una important presència ja en vins i caves.

Aquesta és una important aposta de Castell d'Or ja que, amb la comercialització també de l'oli amplia la seva oferta de productes i, al mateix temps, s'obre un nou canal de venta i distribució de l'oli de les cooperatives membres del grup que, fins ara el comercialitzaven de forma separada.

El Diari de Tarragona i el setmanari El 3 de vuit es van fer ressó d'aquesta notícia. A continuació us adjuntem el articles:

Castell d'or comercialitza oli d'oliva

El grup Castell d'Or comercialitza oli d'oliva